20120909

Τα 10 στυλιστικά «εγκλήματα» των γυναικών!

Το πρόβλημα είναι όταν το στυλ, είναι μια λέξη άγνωστη για κάποιες γυναίκες, οι οποίες επιδίδονται σε εγκληματικές στυλιστικές επιλογές!
Σου παραθέτουμε τα δέκα μεγαλύτερα λάθη, ώστε -τουλάχιστον εσύ- να τα αποφύγεις!

  • 1. Η υπερβολή βλάπτει
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (3)
Πολλές γυναίκες, στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν, συνοδεύουν το ντύσιμο τους με πολλά αξεσουάρ, με αποτέλεσμα να χάνεται η κομψότητα. Ένα εντυπωσιακό κολιέ είναι αρκετό από μόνο του, δε χρειάζεται τη συνοδεία βραχιολιών… Ας μη ξεχνάμε ότι “πολυτέλεια είναι η απλότητα”.
  • 2. “Δείξε μου το σωματότυπο σου να σου πω τι θα φορέσεις”
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (11)
Γυναίκες με παραπάνω κιλά φοράνε κοντά σορτσάκια, αδιαφορώντας για τα βλέμματα απορίας δεξιά και αριστερά στα νησιωτικά σοκάκια. Άλλες που είναι πολύ αδύνατες ή δεν έχουν καμπύλες, παίρνουν αγκαζέ το στράπλες χωρίς να καταλαβαίνουν ότι το δικό τους less δεν κολακεύει ιδιαίτερα τέτοιες επιλογές. Προτίμησε να βάλεις κάτι πού να ταιριάζει στο σώμα σου και να αγκαλιάζει τις καμπύλες σου.
    Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (10)
  • 3. Ό,τι είναι στο Vogue “δεν είναι στη μόδα”
Ναι, το βλέπουμε στα περιοδικά και μας αρέσει… Αυτό δε σημαίνει ότι πάνω μας θα δείχνει ακριβώς όπως αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία. Το να αντλούμε ιδέες και να εμπνεόμαστε, δεν είναι κακό, αλλά δε χρειάζεται και να το παρακάνουμε.

  • 4.Αποτυχημένο… mix and match
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (4)
Η ανάμειξη πολλών χρωμάτων δε φέρει πάντα το καλύτερο στυλιστικό αποτέλεσμα, ακόμα και αν θέλουμε να δείξουμε τη καλή μας διάθεση μέσω των χρωματιστών ρούχων μας!Δεν θα πρέπει φυσικά να φοβόμαστε τα σχέδια και τα χρώματα, αλλά καλό θα είναι να τα περιορίζουμε σε δύο με τρία το πολύ κάθε φορά.
  • 5. Όταν φαίνεται η τιράντα του σουτιέν…
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (2)
Ποτέ μα ποτέ δε πρέπει να φαίνονται τα εσώρουχα μέσα από τα ρούχα μας, ιδιαίτερα τα “κάτω”, είναι αντιαισθητικό και τραβάει σε λάθος σημεία τα βλέμματα!
    Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (9)
  • 6. Τζιν “εφιάλτης”
Τζιν: κλασική επιλογή των γυναικών ,είναι άνετο και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα… Όμως το να μην ξεκολλά από πάνω σου δεν είναι και ότι καλύτερο… Μια ψηλόμεση φούστα ή ένα μακρύ αέρινο φόρεμα, είναι μακράν καλύτερη επιλογή.
  • 7. Ασιδέρωτα ρούχα
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (5)
Mπορεί ο ελεύθερος χρόνος στις μέρες μας να σπανίζει, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να βγαίνεις έξω από το σπίτι με ασιδέρωτα ρούχα! Είναι πέντε λεπτά υπόθεση, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.
  • 8. “Όλα στη φόρα”
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (8)
Και όμως… Κανένας άντρας, ή τουλάχιστον ένας μικρός αριθμός, είναι εκείνος που του αρέσει να βλέπει μια γυναίκα να φορά ελάχιστα ρούχα. Μια κοντή φούστα ΔΕΝ πρέπει να συνδυάζεται με ανοιχτό- ξώπλατο μπλουζάκι. Προτιμήσε να αφήσεις ακάλυπτο ένα μέρος του σώματος σου… Για παράδειγμα, πόδια ή πλάτη, όχι όλα μαζί.
    Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (7)
  • 9. Όταν η τσάντα είναι μεγαλύτερη από σένα
Στυλιστικό ατόπημα που καίει: πολλές petit γυναίκες κρατούν τεράστιες τσάντες! Το να είσαι μικροσκοπική δεν είναι κακό, εξάλλου τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια- αλλά δε χρειάζεται να “χάνεσαι” πίσω από την τσάντα!
  • 10. Απεροιποίητα μαλλιά και άκρα
Τα 10 στυλιστικά "εγκλήματα" των γυναικών! (6)
‘Ενα καλοχτενισμένο μαλλί αλλά και καλοφτιαγμένα νύχια συνδέονται άμεσα με ένα ωραίο στυλιστικό αποτέλεσμα, οπότε δώσε τους λίγη βάση! Δε χρειάζεται να πας σε κομμωτήριο, μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου. Αρκεί να μη βγεις από το σπίτι με φαγωμένα νύχια και μαλλιά… αφάνα!
Ας μη ξεχνάμε λοιπόν ότι το να έχεις το δικό σου προσωπικό στυλ, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Μια προσεγμένη εμφάνιση σου φτιάχνει τη διάθεση, παραδέξου το…[cosmo]