20120809

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η πρωταθλήτρια του καλοκαιριού (pics)

Η θέα της 19χρονης πρωταθλήτριας  ρυθμικής γυμναστικής να τρέχει, με το δέρμα της να γυαλίζει από τον  ιδρώτα, ....
στον στίβο του Άγιου Κοσμά  είναι κάτι που -οι γεννημένοι στα  νότια προάστια- ακόμη δεν μπορούν  να ξεπεράσουν. 13 χρόνια αργότερα ένα  γαλάζιο τοπ επιβεβαιώνει ότι  η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραμένει  εσαεί πρωταθλήτρια (των αντρικών φαντασιώσεων).

Μερικές μέρες πριν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία εδώ και  κάποιες εβδομάδες κάνει οικογενειακές  διακοπές στην Μύκονο, φόρεσε ένα κολλητό  γαλάζιο τοπ. Αυτό εδώ.
Και το ίντερνετ πήρε φωτιά.
Για άλλη μια φορά, η Ντορέττα δεν προκάλεσε. Απλά πρόκειται για μια γυναίκα που κουβαλάει  την πυρκαγιά μέσα της.
Ειδικά αυτό το καλοκαίρι  –λόγω εκτεταμένης χρήσης του  twitter εκ μέρους της- είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κάθε της βήμα στην καυτή άμμο, κάθε της βουτιά, κάθε αθλοπαιδιά στην οποία επιδόθηκε.
  Ξεκινώντας από την  πρόβα του καρπουζί μαγιό στο  σπίτι της στα νότια προάστια και συνεχίζοντας με την πρώτη  φορά που βγήκε στην παραλία. Δηλαδή στις 3 Ιουνίου.

Έχω να γυμναστώ πολλούς μήνες. Τα χέρια μου είναι τόσο γραμμωμένα γιατί ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού. Σφουγγαρίζω, σκουπίζω και επειδή είμαι νευρική ως άτομο, βάζω νεύρο. Οπότε μυϊκά βοηθάει  το κορμί μου

  Από τότε τα twitpics διαδέχονται το ένα το άλλο, με εμβόλιμες και τις αντίστοιχες φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα εβδομαδιαία περιοδικά.

Αν και, στην περίπτωσή  της, το τελευταίο πράγμα που την  νοιάζει είναι το αν θα την φωτοσοπάρουν. Αφού ανήκει στις σπάνιες εκείνες  περιπτώσεις επωνύμων που δεν  το χρειάζονται.
Το τελικό χτύπημα, αυτό μας  που ‘ανάγκασε’ να την χαρακτηρίσουμε hot right now, είναι η καλοκαιρινή ‘συμμαχία’ της με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την οποία κάνουν πλέον κοινές διακοπές.

Αν η  ζωή μου γυριζόταν σε ταινία, θα ήθελα να ήταν μαύρη κωμωδία και  να με υποδυόταν η Julia Roberts.Αν και η πραγματική μου ζωή είναι η μοναδική ταινία που θα ήθελα να ζήσω

Ιδανική αφορμή για  να ασχοληθούμε με μια γυναίκα  που πάντοτε εκτιμούσαμε (ποιος  μπορεί να ξεπεράσει το γυμνό της  πέρασμα μπροστά από την κάμερα ως Νεφέλη στο Alter Ego αφού είχε κάνει σεξ με τον Ρουβά).

Και η οποία επί  σειρά ετών επέλεξε συνειδητά  την μητρότητα από την καριέρα.
Ενώ πόντους κερδίζει και για το πόσο αξιοπρεπώς χειρίστηκε το διαζύγιό της.
Ακόμη και αν εκείνη θεωρεί ότι, το γεγονός ότι δεν  βγάζει ζουμερές ειδήσεις, της έχει στοιχίσει από πλευράς δημοσιότητας. Όπως έχει πει χαρακτηριστικά «Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή. Αν νομίζεις πως θέλεις να κρατήσεις μακριά από τα φώτα αυτό το κομμάτι, σίγουρα μπορείς. Θα σου κοστίσει βέβαια, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μην είμαι η αρεστή των περιοδικών και των εκπομπών. Δεν θα μιλήσω για ζουμερά κι ενδιαφέροντα, σ´ αυτό το κομμάτι».

Ντορέττα, κάνεις λάθος. Μας είσαι φουλ αρεστή.
Απλά ψάχνουμε την  αφορμή για να σε αποθεώσουμε.
Έστω και αν πρόκειται  για κάτι τόσο ευτελές όσο ένα  γαλάζιο τοπ.[oneman]