20120809

Αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους

Αίτηση για ενταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων ειδικής αγωγής καλούνται να καταθέσουν...
οι εκπαιδευτικοί κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο διάστημα από 8 εως 17 Αυγούστου. Λόγω αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. με σκοπό την πληρότητα, τη συντόμευση και τη βελτίωση του περιεχομένου και των διαδικασιών μηχανογράφησης, η αίτηση (ακόμη και για τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη καταχωρισμένο φάκελο στο σύστημα) θα πρέπει να συνοδεύεται μόνο από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που μνημονεύονται στο μέρος Β': υποβολή αιτήσεων - κεφάλαιο Δ΄: απαιτούμενα δικαιολογητικά της σχετικής εγκυκλίου.

Ως προς τις λεπτομέρειες της διαδικασίας παραλαβής και καταχώρισης των αιτήσεων, συνίσταται οι υποψήφιοι να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να υποβάλουν την αιτηση τους. Από το υπουργείο Παιδείας καλούνται και όσοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα ένταξης στους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Πρσωπικού (ΕΕΠ) και στον κλάδο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) να υποβάλουν αιτηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν από 8 έως 17 του μήνα. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά ορίζονται στην υπ' αριθμ. πρωτ. 91287/Γ6/7-8-2012 σχετική εγκύκλιο.[e-go]