20120827

Η Jennifer Aniston είναι έγκυος – Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος της μητέρας της!


Τι κι αν προσπάθησε να το κρύψει η γνωστή ηθοποιός; Η μητέρα της έκανε τα αποκαλυπτήρια!

Δεν προκάλεσε εντύπωση ο ξαφνικός αρραβώνας του λαμπερού ζευγαριού Jennifer Aniston και Justin Theroux, αφού οι δυο τους εδώ και καιρό σχεδίαζαν την κοινή του ζωή και οι εικασίες για το γάμο τους είχαν πάρει φωτιά στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται όμως, υπάρχει ακόμα ένας λόγος, και μάλιστα πολύ ευχάριστος, που οι δύο ηθοποιοί έσπευσαν να ανακοινώσουν την επισημοποίηση της σχέσης τους!

Και ποιος είναι αυτός;

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας της Aniston, Nancy Dow, η ηθοποιός είναι έγκυος και αυτός ήταν ο λόγος που μαζί με το σύντροφό της έσπευσαν τις διαδικασίες του αρραβώνα και του γάμου τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος της χρονιάς σε τοποθεσία στο Μεξικό, η οποία αποτελεί επιλογή και αγαπημένο προορισμό του ζευγαριού.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Aniston με λίγο πιο φουσκωμένη κοιλίτσα από το κανονικό -να θυμήσουμε πως η Jennifer έχει συνήθως κοιλιά-πλάκα και γραμμωμένη από την πολλή γυμναστική- ενισχύουν αρκετά τις δηλώσεις της μητέρας της, με την οποία η ηθοποιός αποκατέστησε τις σχέσεις της μόλις τα τελευταία χρόνια. Στον προηγούμενο γάμο της με τον Brad Pitt, η μητέρα της δεν ήταν καν καλεσμένη, αλλά σήμερα μητέρα και κόρη έχουν και πάλι μια αρμονική σχέση, αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος.