20120827

Μαχαίρωσε ταξιτζή γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της


Μία μανιακή σωσίας της Αντζελίνα Τζολί επιτέθηκε με μαχαίρι σε ταξιτζή όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της για… τρίτη φορά.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το θύμα, ο Nicolae Stan από τη Ρουμανία, ο οποίος κατήγγειλε στις αρχές ότι η εντυπωσιακή επιβάτης που ανέβηκε στο αυτοκίνητό του τον είχε ήδη αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή δύο φορές απειλώντας τον με ένα μαχαίρι!

Η 30χρονη Luminita Perijoc του ζήτησε να τη βοηθήσει με τις αποσκευές της και όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμά της του ζήτησε να κάνουν σεξ.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και του είπε να βγάλει τα ρούχα του.

Ο Nicolae κατάφερε να ξεφύγει όταν κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι είχε τουλάχιστον 6 σημάδια από μαχαιριές στο σώμα του.
Σύμφωνα με την αστυνομία η συμπεριφορά της Perijoc οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή.
O… άτυχος ταξιτζής παραπονιέται ότι η ζωή του πλέον έχει γίνει ανυπόφορη καθώς οι συνάδελφοί του τον κοροϊδεύουν επειδή αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις ορέξεις μια τόσο όμορφης γυναίκας.
“Είμαι χάλια. Όλοι μιλούν για μένα. Λένε ότι δε μπορούν να καταλάβουν πώς την απέρριψα, αλλά όσοι μιλούν δε γνωρίζουν πώς είναι να έχεις μπροστά σου μια τρελή η οποία σου φωνάζει και σε απειλεί με ένα μαχαίρι. Κοιτάζουν τις φωτογραφίες της και μετά εμένα και… πατάνε τα γέλια. Νομίζω ότι αν ήταν στη θέση μου με το μαχαίρι στο λαιμό τους θα έκαναν ότι έκανα κι εγώ ακόμη κι αν είχαν μπροστά τους τη Μις Ρουμανία” είπε ο Nicolae.

“Μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τις βαλίτσες της και όταν ανέβηκα στο διαμέρισμά της με οδήγησε στην κουζίνα και απαίτησε να κάνουμε σεξ. Όμως δεν της έφτασε και ήθελε ξανά… Όταν αρνήθηκα μου επιτέθηκε και με ανάγκασε σε στοματικό έρωτα… αλλά παρόλα αυτά με μαχαίρωσε” πρόσθεσε.