20120829

Προτείνουν στον πρίγκιπα Harry να γίνει πορνοστάρ!


Μετά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, έρχονται βροχή οι “επαγγελματικές” προτάσεις…

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρυ από τη σουίτα του στο Λας Βέγκας, όπου δεν δίστασε να πετάξει όλα του τα ρούχα σε ένα παιχνίδι στριπ πόκερ και μάλιστα να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνός σε άσεμνες πόζες! Οι φωτογραφίες κάνουν εδώ και λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου, ενώ έχουν προκαλέσει μεγάλη αμηχανία στο παλάτι.
Κάποιοι όμως φαίνεται πως δεν πήραν και με τόσο κακό μάτι τις ατασθαλίες του Χάρυ, ο οποίος πάντα θεωρείτο το “μαύρο πρόβατο” της βασιλικής οικογένειας, μοιάζοντας πολύ σαν ιδιοσυγκρασία στην αυθόρμητη και ασυμβίβαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Συγκεκριμένα λοιπόν, ο ιδρυτής της πασίγνωστης εταιρίας πορνό Vivid Entertainment, Steve Hirsch, δεν δίστασε να συντάξει μια οικονομική πρόταση προς τον πρίγκιπα Χάρυ και μάλιστα να την αποστείλει και στον επίσημο εκπρόσωπό του στο παλάτι!
Στη λεπτομερή επιστολή, ο ιδρυτής της εταιρίας προτείνει ένα συμβόλαιο-μαμούθ ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων στον νεαρό πρίγκιπα, ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου με τίτλο “The trouble with Harry”, όπου θα επιδίδεται στις σεξουαλικές πράξεις της επιλογής του, κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, να προκαλεί δηλαδή με τα καμώματά του το ενδιαφέρον του κοινού!
Φυσικά, η επιστολή, την οποία δημοσιεύει η γνωστή ιστοσελίδα TMZ, έχει μείνει αναπάντητη, παρά το γεγονός ότι ανοίγει “νέους δρόμους” για την επαγγελματική πορεία του Χάρυ…[tuned]