20120829

Ο γάμος της Κ. Παπουτσάκη και του Π. Πιλαφά!


Στο βορειότερο νησί των Μικρών Κυκλάδων, τη Δονούσα βρίσκεται το TLIFE και σου μεταφέρει όλο το κλίμα από τον γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία περίπου ένα τέταρτο μετά τις 18:30 και η Κατερίνα λίγα λεπτά μετά τις 19:00... Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της Παναγιάς στη Δονούσα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Το ξωκκλήσι βρίσκεται στην κορυφή του λόφου, στο χωριό Σταυρός και από εκεί μπορεί κανείς να δει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Κάτι που μπόρεσε να απολαύσει και το ζευγάρι την ώρα που βγήκε από το εκκλησάκι.

Το νυφικό της Κατερίνας ήταν αρχαιοελληνικό καθώς φόρεσε και δερμάτινα στρωτά σανδάλια. Aπό την εκκλησία έφυγαν με ένα ασπρόμαυρο mini cooper.

Δες τις φωτογραφίες του γάμου













Γαμήλιο γλέντι μέχρι το πρωί
Μετά το γάμο του ζευγαριού ακολουθεί γαμήλιο γλέντι σε ένα από τα πιο γραφικά εστιατόρια του νησιού, στο “Σκατζόχοιρο”. Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά στη Δονούσα που συνδυάζει το απλό και λιτό στυλ που ταιριάζει στο ζευγάρι με εκλεκτά εδέσματα. Οι ετοιμασίες για το μενού και το γαμήλιο γλέντι έχουν ξεκινήσει από νωρίς και το προσωπικό του εστιατορίου βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.[tlife]