20120829

Δύσκολες ώρες για τον Τ. Σαμαρά – Πέθανε η καλή του φίλη Μαργαρίτα στα 25 της χρόνια!

Η Μαργαρίτα είναι η γυναίκα που του σημάδεψε τη ζωή και τώρα δυστυχώς πέθανε στα 25 της χρόνια χτυπημένη από τον καρκίνο.  
Ο Τρύφωνας Σαμαράς γνώρισε την άτυχη γυναίκα πριν από επτά χρόνια στο νοσοκομείο. Τότε έδινε μάχη για τη ζωή η μητέρα του, Σταυρούλα.  
Το ενδιαφέρον του Τρύφωνα, τράβηξε από την πρώτη στιγμή το νεαρό κορίτσι, το οποίο νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι. Σύντομα οι δυο τους γνωρίστηκαν και η Μαργαρίτα εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στον καινούργιο φίλο της. “Δεν τον θεωρώ αδελφό μου, αλλά άγγελό μου”, υποστήριζε η ίδια.

/

Η Μαργαρίτα έδινε όλο αυτό το διάστημα το δικό της αγώνα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”. Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο αλλά προσπαθούσε να δίνει κουράγιο στους οικείους της και στον καλό της φίλο Τρύφωνα. 

/

Ο ίδιος είχε κάνει τάμα προκειμένου να δει την Μαργαρίτα να γίνεται καλά, μιλούσε  στους γιατρούς και είχε αναλάβει τα νοσήλιά της. Με το χιούμορ και το χαμόγελό του έκανε  τα αδύνατα δυνατά για να την ανεβάσει ψυχολογικά.

/

Δυστυχώς  την Τρίτη το βράδυ η Μαργαρίτα έπεσε σε κώμα. Ο Τρύφωνας ήταν μαζί της από τις 10.30 μέχρι τη 1.30 το βράδυ. Πριν από λίγη ώρα πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της αλλά και στον Τρύφωνα που μέχρι την τελευταία στιγμή είχε ελπίδες ότι θα τα κατάφερνε...