20140120

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 20/1 έως και 24/1;
 ΚΡΙΟΣ
ariesΑλλάζουν οι ισορροπίες και όλα γίνονται πιο εύκολα για αυτό η θέση σας θα είναι πολύ σημαντική απέναντι σε ένα πρόσωπο που ίσως να έχετε προς το παρόν σχέση φιλική. Αυτό θα βοηθήσει τον εκρηκτικό σας ψυχισμό γιατί είναι καλύτερο να γνωρίζετε ένα πρόσωπο με αυτόν τον τρόπο. Αν παθιάζεστε βιάζεστε και μετά χωρίζετε εύκολα. Η σημαντικότητα του Ζυγού θα σας κάνει να καταλάβετε ότι μπορείτε να μείνετε μαζί γιατί ταιριάζετε. Ένας Αιγόκερως που μπορεί να μπει ανάμεσά σας πιθανόν να σας φέρει μια ανατροπή αλλά η ουσία είναι η απόφαση που θα πάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Το παιχνίδι δυσκολεύει γιατί αλλάζουν οι ισορροπίες. Για να αντέξετε θα χρειαστεί να κρατήσετε μια στάση ελαφρώς νεωτεριστική και να δεχτείτε ακόμα και κάποια τερτίπια που μπορεί να κάνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι ή Υδροχόο, θα χρειαστεί να δείξετε ότι είστε περισσότερο ανεκτικοί και ανοικτοί σε νέες θεωρίες αλλά και ότι μπορείτε να δείξετε ένα πρόσωπο περισσότερο φιλελεύθερο. Η συντροφικότητα με τον Ζυγό θα είναι πιο εύκολη αυτές τις ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για σας για αυτό θα τα πάρετε πάνω σας και δεν θα αμφισβητείτε κανένα συναίσθημα είτε δικό σας είτε του άλλου προσώπου. Η δυναμική ενός Υδροχόου θα σας συγκινήσει και επειδή μπορεί να δένετε εύκολα ίσως να ξεκινήσετε κάτι στο εδώ και τώρα. Το πιο δύσκολο είναι η σχέση με Ιχθύ που μια είναι πολύ κοντά σας και μια απόμακρος. Ίσως να μην έχετε μάθε ακόμα το κόλπο να δουλέψετε πάνω σε αυτή την σχέση ή δεν έχετε τα εχέγγυα που χρειάζεστε. Για αυτό επωφεληθείτε αυτό το διάστημα που θα είστε πιο δυνατοί και πάρτε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Είναι μια περίοδος που είναι δύσκολη για σας γιατί οι συνθήκες που θα υπάρχουν γύρω σας δεν θα επιτρέπουν να εκφράσετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Είναι η περίοδος της λογικής αλλά και των πολύ εξτρίμ αντιλήψεων. Για αυτό μπορεί να βρεθείτε επηρεασμένοι από μια αλλόκοτη κατάσταση και να μην νιώθετε και πολύ καλά. Η νεανική εμφάνιση θα βοηθήσει στο να αλλάξετε το στυλ σας και να αρέσετε περισσότερο σε ένα Υδροχόο τον οποίο ή τώρα θα γνωρίσετε μέσα από μια τρελούτσικη παρέα ή είναι ήδη στην ζωή σας. Η επαφή με Ζυγό σηκώνει πολύ νερό στο κρασί σας για αυτό προσπαθήστε να μην χάσετε επειδή δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που λειτουργεί.

ΛΕΩΝ
leo
Προσπαθώντας να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα καταλάβετε πιο εύκολα την ανάγκη του συντρόφου σας για προσωπική ελευθερία και έκφραση. Ίσως να σας ενοχλεί αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, κυρίως αν είστε με έναν Υδροχόο ο οποίος τις περισσότερες φορές παραμένει ανέκφραστος ακόμα και στην πιο έντονη συναισθηματική του στιγμή. Η επιστροφή ενός Αιγόκερω θα σας δημιουργήσει πίεση γιατί μπορεί οι γονείς ή το περιβάλλον να έχουν παίξει ρόλο για να τα ξαναβρείτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με την καρδιά σας για να μην γίνουν λάθη για χάρη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Μια εφηβική ενέργεια που μπορεί να μπει στην ζωή σας πιθανόν να σας δημιουργήσει την τάση να γνωρίσετε ένα πολύ μικρότερο πρόσωπο που θα έχει ένα τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής αλλά θα σας συγκινήσει και δε θα μπορείτε να ξεκολλήσετε, κυρίως αν το άτομο είναι Υδροχόος. Να θυμάστε όταν βλέπετε αντιστάσεις ότι έχετε και εσείς ανάγκη και δεν είναι μόνο το άλλο πρόσωπο. Η σχέση με Αιγόκερω τελικά βλέπετε ότι είναι σημαντική και πιθανόν να πάρετε αποφάσεις ακόμα και για γάμο.

ΖΥΓΟΣ
libra
Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να περάσετε καλά αλλά και για να εκτονωθούν με κάποιο τρόπο όλες οι εντάσεις που είχατε περάσει τις προηγούμενες ημέρες. Η διάθεσή σας θα ανέβει και θα μπορείτε να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα κυρίως με έναν Κριό, Δίδυμο ή Υδροχόο. Αυτό θα βοηθήσει αν θέλετε να πάτε πιο κάτω την βαλίτσα. Καλό είναι να μην αφήνετε μπόσικα τα λουριά από ντροπή να μην φανείτε οπισθοδρομικοί. Κάντε αυτό που λέει το μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Ίσως χρειαστεί να βάλετε νέους στόχους οι οποίοι μπορεί να μην σας αρέσουν αλλά τουλάχιστον θα κάνετε την δουλειά σας και κυρίως με ένα Υδροχόο ο οποίος δεν είναι και πολύ σίγουρος για τα αισθήματά σας. Αν κρατάτε διπλό δεσμό και κυρίως με έναν Κριό θα διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει να τραβολογιόσαστε και να είστε εσείς σε αυτό το ρόλο. Προτιμάτε να ξέρετε αν σας θέλει ή όχι και σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο αλλά τουλάχιστον θα υπάρξει ένα πεδίο πολύ ξεκάθαρο. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείτε να κινείστε με ελευθερία και τότε θα λειτουργήσουν όλα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είστε πιο ελεύθεροι να αποφασίσετε και να πράξετε αυτά που θέλετε εσείς. Οπότε δεν δεσμεύεστε τόσο πολύ και αυτό θα κάνει πολύ καλό στην προσωπική σας ζωή. Η δύναμη του λόγου είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες συζητήσεις αλλά και περισσότερο αντικειμενικές. Η εξήγηση κάποιων πραγμάτων που έχουν παραποιηθεί ίσως να βοηθήσει στο να λυθεί μια παρεξήγηση. Νέα γνωριμία ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας αλλάξει την καθημερινότητα γιατί θα περνάτε τις ημέρες σας ευχάριστες. Η επαφή με τον Ταύρο θα δυσκολέψει και μάλιστα από την πλευρά σας γιατί μπορεί να θέλετε να αλλάξει κάτι και να μην το κάνει. Εσείς έχετε ανάγκη να βλέπετε τα πράγματα πλατιά και ίσως να μην σας βοηθάει καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Αντιδράτε σε μια νέα κατάσταση γιατί ναι μεν δεν είναι και τόσο επώδυνη για σας αλλά υπάρχει περίεργη συμπεριφορά από τον Καρκίνο, Λέοντα ή Σκορπιό και δεν μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί θέλουν μεγαλύτερη ελευθερία και εσείς γίνεστε υπερβολικά κτητικοί χωρίς όμως να το λέτε ή να το δείχνετε. Απλά η εσωτερική σας επιθυμία αναζητάει με κάθε τρόπο τον έλεγχο γιατί έτσι θα νιώσετε ασφαλείς. Το ζητούμενο είναι να καταλάβετε και εσείς πότε γίνεστε φορτικοί γιατί μερικές φορές είστε φιλόδοξοι και κινείστε μέσα σε πλαίσια που καταπιέζετε τον άλλον να κάνει τα δικά σας σχέδια πραγματικότητα και άλλες είστε πολύ χύμα και δεν βάζετε καθόλου όρια. Το πιο σημαντικό είναι να ζεστάνετε την καρδιά σας γιατί μερικές φορές είναι απόμακρη, αυστηρή και παγωμένη. Με τον Δίδυμο και Ζυγό μπορεί να έρθετε πιο κοντά γιατί θα υπάρχει μεταξύ σας μεγαλύτερη επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Από σήμερα που μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σας θα νιώσετε ότι παίρνετε μια ανάσα και ότι βγαίνετε πιο εύκολα από το τούνελ. Για αυτό θα διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευελιξία όλα τα προβλήματα σχέσεων που σας απασχολούν. Όσες δυσκολίες και να είχατε με τον Ζυγό θα λήξουν με ένα πιο εύκολο και ανάλαφρο τρόπο. Το ζητούμενο είναι να διαχειριστείτε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με μια αυξημένη συνείδηση και μέσα από αυτό θα συνειδητοποιήσετε και εσείς τα δικά σας λάθη ή ακόμα σε ποιο σημείο δεν είστε δίκαιοι. Μερικές φορές απομακρύνετε άτομα με την συμπεριφορά σας και δεν το καταλαβαίνετε. Το Λιοντάρι μπορεί να κουράζετε όταν νιώθει ότι δεν είναι στο επίκεντρο της ζωής σας και εσείς ασχολείστε συνέχεια με φίλους, ομάδες ή μόνο με τα δικά σας προβλήματα. Ο δε Σκορπιός έχει ένα δυνατό δέσιμο μαζί σας αλλά να προσέξετε αυτά που θα πείτε αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να τον απομακρύνετε λόγω της υπερβολικής σας αντικειμενικότητας. Όλοι θέλουν το πιπέρι στην σχέση και εσείς χρειάζεται να το καταλάβετε.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Απομονώνεστε για λίγο και ίσως να φαίνεστε ψυχροί ή αδιάφοροι. Αυτό δεν είναι εύκολο να το καταλάβει ο σύντροφός σας. Ότι θέλετε δηλαδή να αποσυρθείτε γιατί το έχετε ανάγκη. Η κρυφή σκέψη για το Λιοντάρι είναι πολύ έντονη μέσα σας αλλά σας φοβίζει η αντίδρασή του γιατί μπορεί να έχει άλλη σχέση και σε ένα κάλεσμά σας μπορεί να μην ανταποκριθεί. Για αυτό μάλλον θα παραμείνετε στην σκέψη ή ακόμα και σε ένα τυπικό τηλεφώνημα. Η επιστροφή ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω είναι ένα σημαντικό γεγονός αλλά για να προχωρήσει αυτή η σχέση χρειάζεται και από τις δυο πλευρές ωριμότητα αλλά και συνείδηση τι σκοπεύετε να κάνετε στο μέλλον γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η προχωράτε ή δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής της σχέσης γιατί τελματώνετε και οι δυο χάνοντας τον χρόνο σας. Ο Ζυγός πάλι έχει μια πιο εύκολη επαφή μαζί σας αλλά με τον τρόπο του θα σας δείξει ότι αν δεν ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο κοινό δρόμο μπορεί να φύγει.
Πηγή:www.astrology.gr