20140120

Είσαι άντρας και θέλεις να κάνεις τριο;

Όποιος καταφέρνει να κάνει τρίο με δύο κοπέλες, το κάνει με έναν από δύο πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Και οι δύο απαιτούν μεγάλη εμπειρία και σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα σε μια νύχτα.
Ωστόσο, αν έχετε δεξιότητα και αποφασιστικότητα και είστε οπλισμένος με αρκετή υπομονή, δεν θα αργήσει η μέρα που θα βρεθείτε στο κρεβάτι με δυο υπέροχες οπτασίες....
Μέθοδος 1: Η αυθόρμητη συνάντηση
Αυτή η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη, αλλά η εκτέλεση είναι δύσκολη.
1. Πρέπει να κάνετε σεξ με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια περίοδο. Ή τουλάχιστον να έχετε κάνει σεξ με δύο διαφορετικές γυναίκες πρόσφατα. Θα είναι σχεδόν αδύνατο να πετύχετε το στόχο σας αν δεν έχετε κάνει σεξ με κάποια από τις δυο. Το ιδανικό σενάριο είναι να βρίσκεστε τακτικά και με τις δύο. Θέλετε αυτές οι κοπέλες να είναι ανοιχτόμυαλες, φιλελεύθερες και να έχουν αμφί αναζητήσεις ή να είναι περιπετειώδεις σεξουαλικά.
2. Όταν είστε μόνος με καθεμιά ξεχωριστά, αναφέρετε το θέμα της αμφισεξουαλικότητας. Καλό είναι να το κάνετε πριν ή μετά το σεξ. Αν δείξει έστω και ελάχιστο ενδιαφέρον, παρουσιάστε το θέμα σαν ένα «νοητικό πείραμα». Κάντε το να φανεί με καλό τρόπο και αν συνεχίσει να ενδιαφέρεται, δοκιμάστε να το αναφέρετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Πολλές γυναίκες είναι ανοιχτές στην ιδέα, αλλά οι περισσότερες δε νιώθουν άνετα. Εκεί ξεκινά ο δικός σας ρόλος. Πρέπει να την κάνετε να νιώσει άνετα. Αν το πετύχετε αυτό, έχετε μέλλον.
3. Αναφέρετέ το με διαφορετικό τρόπο. Αν καταφέρετε να κάνετε και τις δύο κοπέλες να νιώσουν άνετα με την ιδέα, δώστε τους λίγο χρόνο. Μετά από μερικές εβδομάδες, ας πούμε, φέρτε το θέμα ξανά στην επιφάνεια με διαφορετικό τρόπο. Πείτε «Ξέρω μια πολύ σέξι κοπέλα. Είναι bi (ή θέλει να δοκιμάσει) και είμαι σίγουρος ότι ενδιαφέρεται». Δεν θα την πειράξει αν έχετε πάει με την άλλη. Αντίθετα, θα αυξηθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ τους. Αν η ιδέα αρέσει και στις δύο κοπέλες, δεν θα είναι δύσκολο να το κανονίσετε.
4. Οργανώστε μία αυθόρμητη συνάντηση. Πείτε και στις δύο γυναίκες το ίδιο ακριβώς πράγμα (ότι θα συναντηθείτε με την άλλη κοπέλα σήμερα και ότι μπορεί να έρθει κι εκείνη, αν θέλει). Μην το προγραμματίσετε ανοιχτά, γιατί έτσι τα κορίτσια θα τρομάξουν.
5. Φροντίστε να κανονίσετε τα πάντα σωστά. Όταν συμβεί, θα πρέπει να μοιάζει αυθόρμητο, ακόμα και αν τις έχετε προϊδεάσει.
6. Θα ξέρετε αμέσως αν πρόκειται ή όχι να συμβεί. Οι κοπέλες θα αποφασίσουν σχεδόν απευθείας. Θα καταλάβετε γρήγορα αν πάει καλά από τον τρόπο που μιλούν και κινούνται. Αν δεν πρόκειται να συμβεί, ΝΑΙ, χάσατε μερικές εβδομάδες από τη ζωή σας προγραμματίζοντάς το, αλλά άξιζε η προσπάθεια. Μην ξεχνάτε ότι, έτσι κι αλλιώς, είχατε δυο γυναίκες ταυτόχρονα τους τελευταίους μήνες και ότι απλά προσπαθήσατε να τις συνδυάσετε. Μην αγχώνεστε
7. Ώρα για ποτό. Πολύ ποτό.
8. Το καλύτερο είναι να τις πάτε στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ σπίτι. Έχουν βρεθεί και οι δύο εκεί και νιώθουν άνετα με το χώρο. Απλά προσέξτε, όταν κάνετε την πρόταση, να την κάνετε με τρόπο που δεν θα τις φρικάρει στη στιγμή.
9. Βάλτε τες στο παιχνίδι. Αφού πάτε σπίτι, ξεκινήστε τα χάδια και τα φιλιά με τη μία και μετά με την άλλη. Αν όλα προχωρούν καλά, θα κάνετε τρίο.
Σημείωση: Αρκετές είναι οι γυναίκες που φρικάρουν σε αυτή τη φάση. Μην στεναχωριέστε. Αφού τα καταφέρατε ως εδώ μία φορά, πολύ σύντομα θα έχετε άλλες δυο γυναίκες έτοιμες για όλα στα πόδια σας.
Μέθοδος 2: Αξιοποιήστε την bisexual σύντροφό σας.
Ο κόσμος πιστεύει ότι αν μια κοπέλα είναι bisexual, τότε θα φέρνει άλλες κοπέλες στο σπίτι για σεξ. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το ότι είναι bisexual σημαίνει ότι μπορεί να πάει είτε με άντρα είτε με γυναίκα. Αν θέλετε να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα, είναι δική σας δουλειά να το πετύχετε.
Δείτε πώς θα το κάνετε: Πρώτον, όταν πρόκειται να γνωρίσετε άλλες κοπέλες, η bisexual φίλη σας θα πρέπει να κάνει τα περισσότερα. Θα τα πάει καλύτερα από εσάς επειδή: Δύσκολα της λένε όχι. Μπορεί να αναγνωρίσει τις γυναίκες που έχουν αμφισεξουαλικές τάσεις πολύ πιο γρήγορα από εσάς. Δε χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο (τουλάχιστον μισή ώρα) κάνοντας άκυρες προσπάθειες με κοπέλες που δεν ενδιαφέρονται. Η μόνη περίπτωση στην οποία θα χρειαστεί τη βοήθειά σας είναι με μια παρέα γυναικών.
Οι γυναίκες δεν είναι σαν τους άντρες, να μπορούν να μπουν σε μια μεγάλη παρέα και να ξεμοναχιάσουν μια από τις κοπέλες.
Εκεί πρέπει να μπείτε εσείς: Απλά επιλέξτε αυτήν που σας αρέσει και πάρτε την από την παρέα. Πριν το πάρετε χαμπάρι, η κοπέλα σας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.
Οι περισσότερες κοπέλες λατρεύουν να κάνουν πράγματα μαζί με τον σύντροφό τους. Μέσα σ' αυτά είναι και η γνωριμία με μια άλλη γυναίκα, αλλά αν της πείτε «Εντάξει, τώρα πήγαινε σε εκείνη την παρέα και φέρε την ξανθιά», θα αγχωθεί και θα θέλει να μείνει μόνο μαζί σας.
Τελοσπάντων, ο βασικός λόγος για τον οποίον χρειάζεστε τη βοήθειά της είναι επειδή ξέρει αμέσως αν η άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται. Ανεξάρτητα με το πόσο καλά παίζετε το παιχνίδι σας, όταν ζητάτε από μια κοπέλα να κάνετε τρίο, θα ρωτήσει πάντα να μάθει τους λόγους.  Διαφορετικά, δεν είναι πολύ πιθανό να σας πιστέψει. Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι το τρίο είναι κυρίως για τις γυναίκες. Εσείς απλά συμμετέχετε. Αυτή θα την επιλέξει και αυτή θα την φέρει σε εσάς. Μετά ξεκινάτε εσείς να φλερτάρετε και γενικά να γνωρίζεστε μεταξύ σας. Κάπου εκεί, η κοπέλα σας θα πρέπει να κάνει την πρόταση να πάτε όλοι μαζί στο σπίτι. Σε αυτή τη φάση καταλαβαίνουν οι περισσότερες περί τίνος πρόκειται και συχνά τρομάζουν.
Αν είστε τυχεροί και η κοπέλα συμφωνήσει, είναι η σειρά σας να κανονίσετε τις λεπτομέρειες. Φέρτε ποτά, κάντε τες να νιώσουν ωραία και να περάσουν καλά, φλερτάρετε και με τις δύο, κάντε σεξουαλικές κινήσεις και προς τις δύο κ.λπ. Το φιλί μπορεί να ξεκινήσει είτε από εσάς είτε από την κοπέλα σας. Αρχικά, μπορείτε να αφήνετε την κοπέλα σας να κάνει εκείνη την κίνηση, αλλά, αφού το κάνετε μερικές φορές, προσπαθήστε να ξεκινήσετε κι εσείς. Ήρθε η ώρα να πάτε σπίτι. Όπως πάντα, κάντε τες να νιώσουν άνετα στο χώρο σας.
Προσφέρετε ακόμα ένα ποτό. Βάλτε μουσική και χαλαρώστε. Σε αυτό το σημείο, υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να φρικάρουν, αλλά, αν έχουν φτάσει ως εδώ, οι περισσότερες θα συνεχίσουν. Τελευταία σημείωση: Πριν πάρετε το δρόμο αυτό, θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τα πάντα με την κοπέλα σας.
Αφήστε την να παίξει με την άλλη κοπέλα ή το αντίθετο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να κάνετε σεξ με την άλλη κοπέλα - διαφορετικά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
πηγή: athensmagazine.gr