20131116

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι σήμερα πασίγνωστη Ελληνίδα!

Είναι σήμερα πολύ γνωστή Ελληνίδα με εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στον χώρο της.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία με τον πατέρα της δημοσιεύθηκε πριν λίγο καιρό στο περιοδικό People όπου έδωσε η ίδια αποκλειστική συνέντευξη στο Φώτη Βαλάτο.
«Ο πατέρας μου ήταν ο «ωραίος» της Αθήνας. Η λεζάντα μου ήταν «Η κόρη του ωραίου»! Κολωνακιώτης, τελείωσε το Πειραματικό και μετά πήγε στη Σχολή Ικάρων. Έφυγε στην Αμερική για εκπαίδευση Top Gun - κανονικά. Ήταν σουρεάλ ο πατέρας μου. Είχε τρελό χιούμορ και ήταν πολύ μπροστά σε πολλά θέματα. Μου είχε τρομερή αδυναμία, δεν ήταν καθόλου χαζομπαμπάς και με μεγάλωνε σαν αγοροκόριτσο, αλλά με θηλυκότητα. Δεν ήθελε να είμαι χαζογκόμενα, να φοράω ροζ, εξώπλατα, κοκαλάκια κ.λπ» δήλωσε η γοητευτική κοσμικογράφος στο περιοδικό.

Σχετικά με τις συμβουλές που πήρε από εκείνο, η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Μου έδινε συμβουλές που δίνουν οι πατεράδες σε ένα κορίτσι που πρέπει να επιβιώσει μόνο του, χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν. Μέχρι και για τα αισθηματικά μου με τρέναρε στην εφηβεία, ώστε να «ξυπνήσω» και να καταλάβω τους άντρες. Μου έλεγε - τότε που φυσικά δεν είχαμε κινητά και ξημεροβραδιαζόμασταν πάνω από το τηλέφωνο μπας και χτυπήσει, γιατί «εκείνος έπρεπε να πάρει, ποτέ εσύ»– «Άσε το τηλέφωνο να χτυπήσει πάνω από μία φορά, μην απαντάς αμέσως». Άλλες φορές γελούσε και με παρότρυνε: «Κλείσ’ του το τηλέφωνο μια φορά στα μούτρα να δεις πώς θα κάνει». Μου έλεγε επίσης να μην είμαι ντροπαλή. Μετά την αεροπορία, δούλεψε στον Αθανασιάδη-Μποδοσάκη. Ο Αλέκος Αθανασιάδης, που δολοφονήθηκε από τη «17 Νοέμβρη», ήταν νονός μου. Επίσης καλλονός και παιδικός αδελφικός του φίλος. Με έπαιρνε, λοιπόν, στο γραφείο, σε αυτό το θρυλικό κτίριο στην Αμαλίας, μικρή, και με έβαζε να παίζω τη γραμματέα του»
Ο λόγος βεβαίως για την κοσμικογράφο Χριστίνα Πολίτη που σήμερα διατηρεί το δικό της blog στο Διαδίκτυο.
entertv.gr