20131116

Δημήτρης Σταρόβας: Βλέπω μοντέλα και μου έρχεται να τους πετάξω ..

Είναι από τους ηθοποιούς που δεν είχε ποτέ κόμπλεξ με την εξωτερική του εμφάνιση. Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τα κιλά του και τις προσπάθειες που κάνει να τα χάσει.

«Πριν από δύο μήνες περίπου, πήγα ν’ αγοράσω ένα ποδήλατο στην κόρη μου και ρώτησα αν υπήρχε κάποιο που να με σηκώνει. Τελικά πήρα ένα και δεν το μετάνιωσα. Στην αρχή έλεγα ότι θα κάνω καμιά βόλτα και θα το παρατήσω. Τώρα όμως έχω μπει στο λούκι» ανέφερε ο παρουσιαστής και ηθοποιός στο ΕΓΩ και συνέχισε:
«Οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είναι χάλια, δεν τρώνε μπουκιά για να αδυνατίσουν. Εγώ μπορώ να ζήσω μες στο ψυγείο. Παλιά δεν πάχαινα γιατί έτρεχα σε αγώνες με μηχανές , ανέβαινα στα βουνά. Το 1990 όταν έγιναν οι Άγαμοι Θύται, άρχισα να βάζω κιλά. Με πήρε από κάτω. Ήταν ένα είδος κατάθλιψης».
Ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας έχει βάλει στόχο να χάσει κάποια κιλά καθότι έχει προβλήματα στη κίνηση του.«Βλέπω μοντέλα που φαίνονται τα κόκαλά τους και μου έρχεται να τους πετάξω τυρόπιτες να φάνε. Έχω πολλές χαζές φίλες που τρώνε όλη την εβδομάδα ένα φύλλο μαρούλι και μια φτερούγα κοτόπουλο».