20131105

Θα άφηνα γυναίκα και παιδιά για την Μπρουκ...έγραψε και το πλήρωσε ακριβά

H Κέλι Μπρουκ είναι μια σέξι γυναίκα με δολοφονικές καμπύλες. Σχολιάζοντας τις αναλογίες τις στο διαδίκτυο όμως μπορεί να .. εκτεθείς στα μάτια της συζύγου σου εάν τα σχόλιά σου έχουν μια δόση υπερβολής.
Αυτό συνέβη στον Τομ από το Μάντσεστερ την περασμένη Τρίτη όταν σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσε πάνω στο θέμα της Daily Mail όπου το 33χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, φορούσε σέξι εσώρουχα.
Ο Τομ για να δείξει πόσο εκτιμά τις φωτογραφίες της Μπρουκ έγραψε: "Είσαι τόσο σέξι που θα άφηνα τη γυναίκα και τα παιδιά μου για μια νύχτα".
Το σχόλιο του επικρίθηκε έντονα από πολλούς αναγνώστες. Ένας έγραψε: " Ελπίζω η γυναίκα σου να διαβάσει το σχόλιο και το πρώτο πράγμα που θα δεις το πρωί να είναι τα πράγματά σου σε μια σακούλα απορριμάτων"

Για κακή του τύχη αυτό ακριβώς συνέβη καθώς είχε ξεχάσει το Facebook ανοιχτό και η συζυγός του, είδε το σχόλιο που είχε κάνει. Άμεση ήταν και η απάντηση της: "Ο σύζυγός μου είναι ηλίθιος ξέχασε τα σχόλιά του που συνδέονται με το λογαριασμό του στο Facebook. Δεν αξίζει τα όμορφα παιδιά μας και ελπίζω ο αδερφός σου να έχει κάποιο καναπέ καθώς θα αλλάξω τις κλειδαριές"