20131105

Με τέτοια γλύκα κόρη πως να μην είναι τρελαμένος μαζί της ο μπαμπάς!

Σε μια τρυφερή βόλτα του με την 3χρονη κόρη του Stella στο Los Angeles απαθανατίστηκε από τα φλας  των φωτογράφων ο 43χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός Μatt Damon.
Ο Μatt Demon, αν και στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, απολαμβάνει μια ήρεμη και γαλήνια ιδιωτική ζωή που κινείται σε ισορροπημένους ρυθμούς, χωρίς το άγχος να ξεφύγει από τον φακό των παπαράτσι. Στην φωτογραφία ο Μatt, φαίνεται να νιώθει καμάρι και υπερηφάνια για την μικρή του πριγκίπισσα και εκείνη ασφάλεια στην αγκαλιά του γοητευτικού μπαμπά της.
Η Stella Zavala Damon είναι η τρίτη κόρη του Μatt. Tα δύο μεγαλύτερα κοριτσάκια του η 6χρονη Isabella και η 4,5χρονη κόρη του Gia συμπληρώνουν την οικογενειακή του ευτυχία με την σύζυγό του Luciana Barroso. O Matt Damon γνώρισε την αργεντίνικης καταγωγής Luciana, το 2003, στο Μαϊάμι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Οι κολλητοί» και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο δύο χρόνια αργότερα.
Η Luciana αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την απόκτηση των τριών παιδιών της με τον Matt είχε αποκτήσει άλλη μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο της. Ο 43χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για την Luciana: “Στάθηκα τυχερός. Ερωτεύτηκα τη Λουτσιάνα η οποία δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Δεν είναι ηθοποιός, ούτε καν διάσημη. Διότι διαφορετικά η προσοχή που θα τραβούσαμε πάνω μας θα ήταν διπλάσια. Το στοιχείο αυτό πολλαπλασιάζει την έκθεση. Διότι καθένας θέλει να ξέρει τι γίνεται στην κρεβατοκάμαρά σου, που λέει ο λόγος.” Πηγή: fthis.gr