20121227

Παντελής Παντελίδης: Η sexy φωτογραφία της Μαρίας που τον έκανε να ζηλέψει!!

Ποιος σας είπε ότι τα τραγούδια του Παντελίδη δεν είναι βιωματικά; Είναι και παραείναι.
Αν πριν 20 χρόνια έβγαινε κάποιος τραγουδιστής στην Ελλάδα και τραγούδαγε το κέρατο του, θα τον παίρναν με τα γιαούρτια. Σήμερα πλέον ο κερατάς είναι και trendy και κάνει και καριέρα. 

Έλα όμως που μερικά στοιχεία του χαρακτήρα του Παντελή είναι αναλλοίωτα. Και το λέω πέρα από την καριέρα. Από εδώ από εμάς μάθατε πρώτοι για το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά.

Την Μαρία Γεωργακάκη που σε καμία περίπτωση δεν είναι η κυρία του κυρίου…αλλά δουλεύει. Και μάλιστα ως barwoman. Το κορίτσι αυτό από την ημέρα που η σχέση τους έγινε γνωστή  δεν περνάει και πολύ καλά. Και είναι λογικό. Δεν είναι όλοι μαθημένοι στην πίεση. Είτε είναι από δημοσιογράφους είτε από απλά βλέμματα θαυμαστών. 


Παρά την προβολή το κορίτσι συνεχίζει και δουλεύει. Προχθές λοιπόν ανέβασε την φωτογραφία που βλέπετε στην σελίδα της στο Facebook,μαζί με τις ευχές της για Χρόνια πολλά και το αγόρι τσαντίστηκε. Τόσο πολύ ζήλεψε με τα σχόλια των φίλων της που της έκανε σκηνή. Ζήλια ..καψούρα. Πώς είναι σήμερα; Υπάρχει ακόμη έντονη η μυρωδιά της παρεξήγησης μεταξύ τους…με την Μαρία να έχει βεβαίως το πάνω χέρι!!!