20121227

Γνωστός ηθοποιός σοκάρει : «Έχω πάει ταυτόχρονα με 3 γυναίκες»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο έλληνας ηθοποιόςΓια την ερωτική του ζωή μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, αποκαλύπτοντας ότι λίγο έλειψε να… εθιστεί στο σ3ξ!

«Έχω φτάσει κοντά, αλλά δεν έχω εθιστεί στο σεξ», είπε. «Κάποια στιγμή η ζωή μου δεν είχε άλλο ενδιαφέρον πέρα από το να φέρνω γυναίκες στο σπίτι. Έχει τύχει μια φορά, να πάω με τρεις γυναίκες στη Μύκονο. Με τη μια μάλιστα, έκανα σχέση. Αυτό ήταν το μάξιμουμ. Ήμουν 23 χρονών και χάρηκα πολύ που μου συνέβη, γιατί δεν κρύβω, ήταν το απωθημένο μου», δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Οι γλαφυρές περιγραφές της ερωτικής του ζωής, δεν σταματούν όμως εδώ καθώς δεν ντράπηκε να μιλήσει για την πιο ακραία ερωτικά πράξη που έχει κάνει. «Έχω περπατήσει 20 χιλιόμετρα για να δω ένα κορίτσι, επίσης έχω κάνει αποχή από το σεξ, επειδή ακριβώς δεν είχα διάθεση να κάνω. Για ένα τρίμηνο δεν ακούμπησα γυναίκα, ούτε καν φλέρταρα. Ήμουν ερωτευμένος και δεν ήμουν μαζί με το κορίτσι που ήθελα, γιατί με είχε αφήσει για άλλον».

«Τότε, είτε έβλεπα μια γυναίκα είτε μια μοτοσικλέτα, ήταν το ίδιο πράγμα για μένα. Εκεί, τρόμαξα, γιατί νόμιζα ότι θα διαρκούσε για πάντα. Μου θύμισε την πρώτη κακή μου εμπειρία στο σ3ξ στα δεκαπέντε μου, που ήμουν πιτσιρικάς παρθένος, πήγα σε οίκο , δεν κατάφερα να λειτουργήσω και γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ανίκανος».[
newsbeast]