20121210

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ | Ποια γνωστή ηθοποιός την αποκάλεσε "βλαμμένο"


Το βράδυ του Σαββάτου η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αντάλλαζε tweet στο Twitter με μια άλλη κυρία της σόου μπιζ. Με γνωστή ηθοποιό. 

Πάνω στην κουβέντα για σοκολατάκια, σοκολατόπιτες και πάστες σοκολάτας η"υπηρέτρια" της δραματικής τέχνης την αποκάλεσε "βλαμένο". Σας έχουμε και τον λόγο και την απόδειξη του χαρακτηρισμού.

Οι δύο κυρίες, Σίσσυ Χρηστίδου και Μαρία Κορινθίου επισκέφτηκαν εργαστήριο παρασκευής σοκολάτας κι όπως ήταν λογικό δοκίμασαν τα πάντα από το αγαπημένο γλύκισμα. Στη συνέχεια ένιωσαν ενοχές γι αυτή την μικρή παρασπονδία - αμαρτία κι έτσι άρχισαν να... κατηγορούν η μια την άλλη ότι την παρέσυρε στον πειρασμό.

Η Μαρία Κορινθίου αμέσως μετά το εργαστήριο σοκολάτας θα πήγαινε στο θέατρο όπου είχε την παράσταση της. Θέλοντας να τα "χώσει" στην Σίσσυ της είπε: "Εσύ θα ευθύνεσαι αν μου ανοίξει το φόρεμα στην σκηνή λόγω παραπάνω θερμίδων από την σοκολάτα".

Τότε η παρουσιάστρια της απαντά ότι για όλα φταίει το εργαστήριο σοκολάτας. Ε, η ηθοποιός με χαριτωμενιά την αποκάλεσε "βλαμένο".[tuned]
blameno