20121210

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/12


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους (δάνεια, δανεικά, διατροφές, φόρους και χαράτσια), χωρίς όμως να λείψουν και τα ποικίλα υπαρξιακά ερωτήματα που ζητούν μια απάντηση.
Αξίες, επιθυμίες και ανάγκες μπαίνουν στο μικροσκόπιο, με σκοπό να κρατηθούν μόνον οι ουσιαστικές, έστω κι αν χρειαστεί μια πλήρης «έξοδος» από καταστάσεις που μέχρι τώρα φάνταζαν ως μονόδρομος. Το «στοίχημα» σας είναι να αναβαπτιστείτε, χωρίς να δεθείτε χειροπόδαρα από πρόσωπα, καταστάσεις ή τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΚΡΙΟΣ 
«Δεν με νοιάζει τι πιστεύεις»
Σήμερα, οι άλλοι μπορεί να μη θέλουν το ίδιο με εσάς, όμως αυτό δεν μπορεί με τίποτα να σβήσει το πάθος με το οποίο θα ασχοληθείτε με αυτό που επιθυμείτε με όλο σας το είναι. Είναι καλό να μην μπείτε στη διαδικασία να φορτωθείτε επιπλέον οικονομικά βάρη, αντίθετα προσπαθήσετε να αποδεσμευτείτε από κάποιες υποχρεώσεις που σας πιέζουν. Οι γεννημένοι του 1990 θα επιτύχετε σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Δεύτερη ευκαιρία»
Η μέρα ευνοεί να ρίξετε γέφυρα επικοινωνίας με πρόσωπα που είτε δεν θα τα πηγαίνατε καλά είτε για κάποιο λόγο είχατε συναισθηματικά απομακρυνθεί. Πολλοί θα κάνετε μια συνεργασία που αν και με κάποιο τρόπο θα σας δυσκολέψει, δεν παύει να είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς. Με τον Άρη στον 9ο θα ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Οι γεννημένοι του 1977 θα παίξετε με τη φωτιά σε αισθηματικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Δεν πάει άλλο»
Αυτό που σας απασχολεί πιο πολύ σήμερα είναι ζητήματα εργασίας αλλά και οι συνθήκες μέσα στις οποίες δουλεύετε. Δεν θα δικαιολογήσετε κανέναν για κάποια λάθη που γίνονται, αντίθετα θα διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε και θα πείτε αλήθειες που θα ενοχλήσουν. Επιπλέον, ίσως κάποια οικονομικά ζητήματα δεν έχουν την εξέλιξη που θα θέλατε αλλά παρόλα αυτά δεν θα το βάλετε κάτω. Οι γεννημένοι του 1968 θα κλείσετε πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Επιμένω»
Σήμερα, αποφασίζετε να βγείτε μπροστά όσον αφορά συναισθηματικά θέματα και να φανείτε πιο δυνατοί από όσο κάποιοι νομίζουν. Θα έχετε την τάση να αναζητήσετε την ασφάλεια και τη σιγουριά σε έναν έρωτα που μπορεί να σας πείσει ότι θα είναι δίπλα σας ό, τι και αν συμβαίνει στη ζωή σας. Παράλληλα, θα κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα με την παρότρυνση κάποιου άλλου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως χρειαστεί να καλύψετε τα νώτα των άλλων.

ΛΕΩΝ 
«Ζόρια»
Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ίσως υπάρξουν κάποιες προστριβές με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος ενώ πολλοί θα δυσκολευτείτε να εξοικειωθείτε σε κάποια νέα δεδομένα. Στον οικονομικό τομέα, αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες και για αυτό ρίχνεστε με τα μούτρα στη δουλειά. Ίσως κάποιος συνάδελφος σας βάλει εμπόδια τα οποία όμως θα ξεπεράσετε. Οι γεννημένοι του 1990 δεν θα ανεχτείτε τα ψέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Σιωπή»
Με τη Σελήνη στον τρίτο ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είτε δεν θα σας είναι ευχάριστες είτε για κάποιο λόγο θα πρέπει να μείνουν μυστικές από κάποιους. Συγχρόνως, θα έχετε έντονη διάθεση να στηρίξετε κάποιες εκδηλώσεις και να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε πρόσωπα που έχουν ανάγκη από στήριξη. Αποφύγετε να κάνετε αποκαλύψεις σήμερα. Οι γεννημένοι του 1985 θα μοιραστείτε τον ελεύθερο χρόνο σας με ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ
«Κουράστηκα»
Σήμερα, νιώθετε ότι πιέζεστε και ότι κάποια πράγματα τα κάνετε επειδή εξαναγκάζεστε και όχι επειδή θέλετε. Συγχρόνως, ίσως κάνετε κάποιες αγορές ή ξοδέψετε κάποια πράγματα όμως με φειδώ. Οι σχέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους και νιώθετε ότι σας λείπει εκείνη η εποχή που ήσασταν πιο αγαπημένοι. Οι γεννημένοι του 1959 θα επηρεαστείτε από πρόσωπα που δεν ξέρετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Το όνειρο δεν τελειώνει»
Σήμερα, θέλετε οι άλλοι να πειθαρχήσουν και να καταλάβουν τις ανάγκες που υπάρχουν, χωρίς να κλαψουρίζουν και να υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Συγχρόνως, δεν θα δεχτείτε να πείτε αντίο σε ένα όνειρο που για τους άλλους σβήνει, αντίθετα θα το παλέψετε μέχρι να το πετύχετε. Πολλοί θα θελήσετε να αποκρύψετε πληροφορίες που μπορεί η κοινοποίησή τους να ματαιώσει κάποια σχέδιά σας. Οι γεννημένοι του 1980 θα αποκτήσετε ένα καινούργιο στέκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Άντε γεια»
Σήμερα, θα θελήσετε να σβήσετε από τον σκληρό σας δίσκο όλα όσα σας πονούν ή πλέον νιώθετε ότι δεν έχει νόημα να ασχολείστε. Παράλληλα, θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε κάποιες συνθήκες στις οποίες δεν επιλέξατε αλλά στις οποίες χρειάζεται να αντεπεξέλθετε. Ερωτικά, θα κάνετε ένα νέο βήμα που πιθανόν να μην έχει την έγκριση των άλλων. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Στα κρυφά»
Αγαπάτε τους φίλους, όμως δε θέλετε ούτε να σας πνίγουν ούτε να σας περιορίζουν τις δυνατότητες να γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους. Ίσως σήμερα δεν πείτε την αλήθεια, επειδή δεν έχετε όρεξη να αντιμετωπίσετε την γκρίνια ή την ζήλεια κάποιων. Ωστόσο, θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία είναι είτε πιο ώριμα από εσάς είτε γνωρίζετε από πολύ παλιά. Οι γεννημένοι του 1980 θα αρνηθείτε μια δουλειά που δεν σας ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Θα το περάσουμε και αυτό»
Φορολογικά ζητήματα ίσως επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε μια επιλογή με βάση το γνωμικό «μη χείρον βέλτιστον». Ίσως κάποια δώρα καθυστερήσουν ή δεν μπορέσουν να γίνουν, γεγονός που δεν θα δείτε με καλό μάτι. Από την άλλη, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε βοήθεια από πρόσωπα μεγαλύτερα σε ηλικία. Οι γεννημένοι του 1971 θα αρνηθείτε να δώσετε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα.

ΙΧΘYΕΣ 
«Δεν γουστάρω»
Η επικοινωνία με τους άλλους σήμερα γίνεται περισσότερο γιατί πρέπει να γίνει παρά επειδή το θέλετε. Ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε κάποια ζητήματα ή απορίες που έχετε και αυτές αφορούν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Παράλληλα, μια νέα γνωριμία θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την μέχρι τώρα πείρα σας και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Οι γεννημένοι του 1967 θα αισθανθείτε ότι αλλάζει ο καιρός όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.[astrology]