20121130

VIDEO | Βούρκωσε on air η Κέλλυ Κελεκίδου στο ”Βράδυ”

Έτοιμη για εξομολογήσεις ήταν η Κέλλυ Κελεκίδου χθες το βράδυ, καλεσμένη στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.


Η γνωστή τραγουδίστρια αν και πήγε με πολύ κέφι στην εκπομπή και ξεκίνησε την κουβέντα, κάνοντας πλάκα, κάποια στιγμή λύγισε και βούρκωσε μπροστά στην κάμερα.
Ο λόγος; Ο παρουσιαστής της ζήτησε να θυμηθεί τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής της, που δεν ήταν άλλη από τον χαμό της μητέρας της.


«Η μεγαλύτερη στεναχώρια που με έχει σημαδέψει είναι ο χαμός της μητέρας μου. Ήταν κάτι που με πόνεσε πάρα πολύ γιατί η μαμά μου ήταν 49 χρονών και από τα 41 της περνούσαμε πάρα πολλές ώρες στα νοσοκομεία, στις θεραπείες, στα χειρουργεία και πάντα υπήρχε μία αγωνία», είπε η Κέλλυ και έχοντας ήδη βουρκώσει πρόσθεσε:
«Όταν αρρωσταίνει κάποιο πρόσωπο στην οικογένειά σου, αυτομάτως αρρωσταίνει και όλη η οικογένεια. Χάνονται όλες οι ισορροπίες. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που σιχαινόμουν να πιω από το ίδιο ποτήρι με κάποιον άλλο. Όταν έφτασε λοιπόν η μητέρα μου να είναι στο νοσοκομείο δεν σιχαινόμουν τίποτα και μέσα από το θάνατο της μητέρας μου έμαθα πάρα πολλά πράγματα».


Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε την δύσκολη εκείνη περίοδο που η μητέρα της έδινε τη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εκείνη έπρεπε να τραγουδά κάθε βράδυ και αμέσως μετά γύρναγε κατευθείαν στο πλευρό της μητέρας της.


«Ήθελα να είμαι πάντα δίπλα στη μητέρα μου και αυτό μπορεί να γίνει ένα μεγάλο βάρος, αλλά στην πορεία καταλαβαίνεις ότι αυτά που κάνεις είναι πολύ λίγα μπροστά σ’ αυτά που σου έχει προσφέρει αυτή η γυναίκα», είπε.[star]