20121130

Μουτσινάς-Μακρυπούλια: Μας αποκαλύπτουν τα πάντα για τη σχέση τους!

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησαν στο περιοδικό "ΟΚ!"και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την προσωπική τους ζωή,...
τη γνωριμία τους και για τις φήμες που τους αφορούν. 

Θυμάστε πότε συναντηθήκατε για πρώτη φορά;


Ζέτα: Ήταν το 2001 στα γυρίσματα της σειράς Νιρβάνα που προβλήθηκε από τον Alpha, οπού ο Νίκος είχε μόνιμο ρόλο κι εμένα με είχαν ζητήσει για τέσσερα πέντε επεισόδια.

Νίκος: Γιατί εγώ θυμάμαι ότι η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν στη δραματική σχολή Ίασμος; Δεν ήμασταν συμμαθητές, γιατί εκείνη ήταν στο απογευματινό τμήμα και εγώ στο πρωινό και φοιτούσαμε και σε άλλο έτος, αλλά θυμάμαι την είχα πετύχει μια φορά στην είσοδο και επειδή ήταν  από τότε εκνευριστικά όμορφη,είχα ρωτήσει ποια είναι.

Ζέτα: Δεν τη θυμάμαι καθόλου αυτή τη συνάντηση.

Νίκος: Μα δεν είχαμε πει ούτε "γεια".Η Ζέτα έτσι και αλλιώς όταν  δεν γνωρίζει κάποιον κρατάει αποστάσεις και επειδή είναι πολύ συνεσταλμένη δεν είχε πει λέξη από την ντροπή της. Όταν πια συναντηθήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ, Νιρβάνα, ήξερα πολύ καλά ποια είναι και θυμάμαι ότι περάσαμε πολύ καλά μαζί, γιατί είναι γλυκό και ευγενικό κορίτσι. Θυμάμαι μάλιστα που έλεγα μετά σε φίλους μου ότι γέλασα πολύ με τη Ζέτα και απορούσαν.

Ζέτα: Παρόλο που δεν είχαμε κοινές σκηνές δέσαμε αμέσως, γιατί έχει τρομερό χιούμορ και με έκανε να νιώσω ασφάλεια. Ο Νίκος, όπως επίσης ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Θανάσης Αλευράς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή.

Νίκος: Κάναμε παρέα για κάποιο διάστημα, χαθήκαμε στην πορεία και ξαναβρεθήκαμε μέσω κοινής παρέας πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε μιλάμε 24ωρες το 24ωρο.


Νικό, εσύ επικρότησες τη απόφαση της να κινηθεί νομικά εναντίον ενός ενθέτου εφημερίδας;
Νίκος: Τη χειροκρότησα.

Ζέτα: Στη συγκεκριμένη περίπτωση αισθάνθηκα  ότι ξεπέρασαν τα όρια και με πρόσβαλαν πάρα πολύ. Όταν γράφεται κάτι τόσο χυδαίο που αφορά την προσωπική σου ζωή, την οποία δεν είναι σε θέση να τη γνωρίζει αυτός που υπογράφει το κομμάτι, θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθηθεί πια η νομική οδός.

Νίκο, κυκλοφορεί η φήμη ότι είσαι δύσκολος στις συνεργασίες σου και αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο ειδήσεις που σε αφορούν, στις περισσότερες αναφέρεται ότι έχεις τσακωθεί με τους συναδέλφους σου.


Ζέτα: Θα μου επιτρέψεις να μιλήσω εγώ γι΄ αυτό. O Νίκος έχει βγάλει αυτή τη φήμη προς τα έξω και ίσως στην αρχή να μην τον ενοχλούσε κιόλας γιατί δεν είναι από τους ανθρώπους που νοιάζονται και τόσο πολύ για το τι θα πουν οι άλλοι. Κατά την γνώμη μου, η εικόνα αυτή βγαίνει από άμυνα και επειδή είναι τρομερά μαχητικός και διεκδικητικός δεν τον ενδιέφερε αν κάποιος θα έλεγε γι΄ αυτόν: "Ο Νίκος δεν μου μίλησε απότομα". Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει. Επεξεργάζεται διαφορετικά τα πράγματα και δεν τσακώνεται με το παραμικρό. Στην παρέα είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Είναι ευαίσθητος, συμπονετικός, δοτικός και επειδή μου έχει επιτρέψει να δω τις αδυναμίες του αντιλαμβάνομαι ότι έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό του για να βρει τις ισορροπίες του.

Είστε από εκείνους που πιστεύουν ότι ερωτευόμαστε μόνο μια φορά στη ζωή μας και ότι υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που είναι η αδελφή ψυχή μας;

Ζέτα: Αυτή την ερώτηση θα μπορέσω να την απαντήσω ύστερα από πολλά χρόνια, όταν θα κάνω έναν απολογισμό της προσωπικής μου ζωής. Πάντως, συμφωνώ ότι υπάρχει μόνο ένα "άλλο μισό" και ότι όντως ερωτευόμαστε πολύ δυνατά μια φορά στη ζωή μας.

Νίκος: Η αλήθεια είναι ότι ερωτευόμαστε διαφορετικά σε κάθε ηλικία, οπότε θα πρέπει να μας ξανακάνεις την ίδια ερώτηση όταν θα είμαστε 80 χρονών και θα μπορούμε να σου αποκαλύψουμε και ονόματα.

Από τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο Dancing with the Stars ποιο πιστεύετε ότι έχει πιθανότητες να φτάσει στον τελικό;
Ζέτα: Αφενός είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος ποιο ζευγάρι θα φτάσει στοντελικό και αφετέρου η θέση μου είναι τέτοια που δεν θα έλεγα πότε ποιο ζευγάρι ξεχωρίζω.

Νίκος: Θέλω να δω νικητή τον Γιώργο Τσαλίκη. Θα τον ψηφίζω φανατικά, μόνο και μόνο για να πάψουν στο Ίντερνετ να κυκλοφορούν ειδήσεις που με θέλουν να τσακώνομαι με τους συνεργάτες μου.[tuned]