20121118

Πόσα εκατομμύρια αμοιβή πήρε ο Ντάνιελ Κρεγκ για το Skyfall;

Εκπληξη πολλών-πολλών εκατομμυρίων περιμένει τον Ντάνιελ Κρεγκ μετά το Skyfall, τον τελευταίο Τζέιμς Μποντ.
Η ταινία σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο (5 εκατομμ. θεατές μόνο στη Γαλλία) και αναμένεται να σπάσει και το ρεκόρ που διατηρούσε ο Σον Κόνερυ από το 1965 με το Χρυσοδάκτυλο και τα 6,7 εκατ. θεατές.
Το περιοδικό Hollywood Reporter αναφέρει ότι η αρχική αμοιβή του Ντάνιελ Κρεγκ ήταν 17 εκατομμύρια δολάρια. Αν η ταινία περάσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις τότε η αμοιβή του Πράκτορα 007 θα πολλαπλασιαστεί !
Ορισμένοι ειδικοί αναφέρουν ότι το Skyfall αναμένεται να αγγίξει το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις και θα τοποθετηθεί έτσι στην ιστορική λίστα των μεγαλύτερων επιτυχιών στην ιστορία του κινηματογράφου μεταξύ των Πόλεμος των Αστρων, Χάρι Πότερ, Τζουράσικ Παρκ.
Αν συμβούν όλα ποιά θα είναι η τελική αμοιβή του Ντάνιελ Κρεγκ; Παρότι οι λεπτομέρειες από το συμβόλαιό του παραμένουν μυστικές θεωρείται βέβαιο ότι θα ανεβάσουν σε αστρονομικά επίπεδα τον τραπεζικό του λογαριασμό, όπως έγινε στην περίπτωση του Τζόνυ Ντεπ για την ταινία Πειρατές της Καραϊβικής.
Ενα είναι σίγουρο, ότι η αμοιβή του θα φτάσει τουλάχιστον τα 20 εκατ. δολάρια και ο Ντάνιελ Κρεγκ θα μπει στο πάνθεον των ακριβότερων σταρ του Χόλυγουντ, στο πλευρό των Τομ Κρουζ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζόνυ Ντεπ.