20121118

Η κατάρα των Ωνάσηδων απειλεί την τελευταία κληρονόμο της οικογένειας

Ένα όργιο φημών έχει ξεσπάσει στην Βραζιλία μετά την πτώση της Αθηνάς Ωνάση από το άλογο της και το σοβαρό τραυματισμό της στη μέση.

Τα ΜΜΕ στην Βραζιλία κάνουν λόγο ακόμη και για τον κίνδυνο η «χρυσή» κληρονόμος να μην περπατήσει ξανά! Κάτι, όμως, που ο σύζυγος της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο διαψεύδει κατηγορηματικά με ανακοίνωσή του.
«Αγαπητοί φίλοι, η Αθηνά είχε ένα σοβαρό ατύχημα χθες (13/11) κατά τη διάρκεια προπόνησης στο σπίτι, όταν το άλογό της σε ένα άλμα την έριξε. Η Αθηνά έχει υποστεί κατάγματα, ευχαριστούμε το Θεό που η σπονδυλική της στήλη παρέμεινε άθικτη, απλώς χρειάζεται ξεκούραση και να δέσει το κόκαλό της. Η επόμενη εμφάνισή της θα είναι στο Palm Beach τον Ιανουάριο του 2013» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η Αθηνά, λένε, ότι θα μείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο υπό τη στενή παρακολούθηση των θεραπόντων ιατρών της, ενώ θα κάνει και φυσικοθεραπείες μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία της.
Εξάλλου, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι κι ευελπιστούν πως η Αθηνά θα αποθεραπευτεί πλήρως σε περίπου οκτώ εβδομάδες. Η ίδια έχει πολύ καλή ψυχολογία, ενώ ο σύζυγός της δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της.
Η τελευταία κληρονόμος της δυναστείας των Ωνάσηδων αν κι έμπειρη αμαζόνα, δεν κατάφερε κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο σπίτι, να ελέγξει το άλογό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο χώμα με αφόρητους πόνους και χωρίς να μπορεί να κουνηθεί. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που τη μετέφερε σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός της και κάκωση στη σπονδυλική στήλη. Και όλοι συμφωνούν ότι ήταν τυχερή που δεν έσπασε τη μέση της.