20121118

Σάλος Μεγάλη Βρετανία:«Είμαι bisexual και ο πρώην συζυγός μου τραβεστί»

Σάλος έχει γίνει στην Μεγάλη Βρετανία με το βίντεο που δείχνει την Κέιτι Πράις
να σηκώνεται στην σκηνή transexual club στο Σόχο, να τραγουδάει (άθλια) Γουίτνι Χιούστον και στην συνέχεια να αποκαλύπτει πως έκανε σεξ με δονητή πάνω στον πρώην σύζυγό της (και πρωταθλητή ultimate fighting) Άλεξ Ρίντ.
«Όλοι εσείς στο κοινό είστε σαν εμένα. Είμαστε bisexual. Μου αρέσει να πηδάω γυναίκες. Και τι έγινε; O πρώην άντρας μου (σ.σ. Άλεξ Ρίντ) ήταν τραβεστί. Μοιραζόμασταν τον ίδιο δονητή. Και ξέρετε κάτι; Ερχόμουν σε οργασμό πολύ γρήγορα όταν του έκανα σεξ με δονητή». Αυτό δήλωσε η Κέιτι Πράις μπροστά στο έκπληκτο κοινό του Tranny Shack, ενός γνωστού transexual club στο Σόχο του Λονδίνου.
Επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που οι πάντες γνωρίζουν σχετικά με την Ρωξάνη, το «θηλυκό» alter ego του πρωταθλητή του Ultimate Fighting με τον οποίο η Πράις ήταν παντρεμένη για 9 μήνες.
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτή η κρίση ειλικρίνειας οφείλεται στο ότι η Πράις ήταν μεθυσμένη ή στην προσπάθειά της να γίνει αρεστή σε ένα κοινό που σχεδόν την γιούχαρε όταν τραγούδησε Γουίτνι Χιούστον.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γνωστό sex symbol, όταν συνειδητοποίησε στις τρεις το πρωί τι έχει πει, πόσταρε ένα τουίτ που έλεγε «Θεέ μου, ντρέπομαι τόσο πολύ. Δεν μπορώ να τραγουδήσω. Και το κωμικό σκετσάκι που έκανα ήταν εξίσου χάλια».