20121107

Απίστευτο περιστατικό! Βιαστής άφησε στο θύμα του το......


Ο λόγος για τον 19χρονο Demarco Myles από το Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ ο οποίος αφού βίασε....μία 24χρονη φοιτήτρια, της έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό του όνομα και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου καθώς ήθελε να ξαναβρεθούν για να το επαναλάβουν. Προφανώς δεν του πέρασε από το μυαλό ότι η κοπέλα θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή όταν ο 19χρονος μπήκε στο δωμάτιο της εστίας στο οποίο διεμένε η κοπέλα και με την απειλή μαχαιριού ασέλγησε σε βάρος της.

Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν βίασε την 19χρονη και ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη θέλησή της. Ωστόσο η κοπέλα υποστηρίζει ότι εκείνος πήγε στο δωμάτιό της κι όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει εκείνος την χτύπησε στο κεφάλι και την βίασε. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, καθ' όλη τη διάρκεια του βιασμού κρατούσε ένα μαχαίρι στο λαιμό της και την απειλούσε.

Η φοιτήτρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου αναρρώνει. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Myles να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της εστίας λίγο πριν την επίθεση.