20121107

«Ο Φάμπρεγας μού έκλεψε τη γυναίκα»

Έξαλλος ο επιχειρηματίας με τον άσο του ποδοσφαίρου.


Υπεύθυνο για το χωρισμό του με την πρώην, πλέον, σύζυγό του και μητέρα των δύο τους παιδιών χαρακτηρίζει τον Σεσκ Φάμπρεγας ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Ο 38χρονος Έλι Τακτούκ μιλώντας στην Syn είπε πως έμεινε άναυδος όταν είδε ότι η άγνωστη μελαχρινή με την οποία φωτογραφιζόταν στις καλοκαιρινές του διακοπές ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν άλλη από την τότε γυναίκα του, Ντανιέλα Σεμάν.

Πλέον η 38χρονη γυναίκα ζει με τον άλλοτε παίκτη της Άρσεναλ και τα δύο της παιδιά, έναν οκτάχρονο γιο και μία εντεκάχρονη κόρη.
«Είχα πάθει σοκ για μήνες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά ποτέ δεν ήθελα να ξαναγυρίσει σε μένα. Από τη στιγμή που είδα αυτές τις φωτογραφίες σιχάθηκα τη συμπεριφορά της και όλα μου τα συναισθήματα έφυγαν. Εκείνη την περίοδο προσπαθούσαμε να κάνουμε τρίτο παιδί», δήλωσε ο Έλι Τακτούκ, που κατάγεται από το Λίβανο και εκεί είχε γνωρίσει και παντρευτεί την Ντανιέλα Σεμάν το 1998. 
«Δεν μου κάνει έκπληξη η συμπεριφορά του. Δεν περίμενα περισσότερα από εκείνον και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Είναι ένας ανόητος 25άρης. Εκείνη τον κυνήγησε και θα τον άφηνε αν έχανε τα λεφτά και τη δόξα του. Δεν είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ», πρόσθεσε.