20121128

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/11


Γενικό προφίλ
Με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στο «σπιρτόζικο» ζώδιο των Διδύμων η επικοινωνία εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στην καθημερινότητα σας.
Ο φτεροπόδαρος Ερμής βρίσκεται στην υπηρεσία σας για να στείλει ή να μεταδώσει μηνύματα που θέλετε ή... δεν θέλετε. Ανάλογα ενισχυμένες αναμένεται να είναι και οι μετακινήσεις σας, συχνά μάλιστα κάτω από συνθήκες... ζάλης!


ΚΡΙΟΣ 
«Ντριν – Ντριν»
Η μέρα σας είναι γεμάτη από κορναρίσματα, κουδουνίσματα και τηλεφωνήματα που είτε σας εκνευρίζουν είτε σας εκπλήσσουν και σας συνδέουν με τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Όλη σας την ενέργεια τη διάθετε στον επαγγελματικό τομέα μιας και αισθάνεστε ότι αυτή την εποχή προέχουν τα σχετικά ζητήματα. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανόν να πετύχετε ευνοϊκούς όρους σε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Οι γεννημένοι του 1990 θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε την αιτία για την κατάληξη κάποιων πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Oops! I did it again»
Από τη φύση σας μετρημένοι, ίσως χαλάσετε με ευκολία κάποια χρήματα και αυτό αποτελέσει αιτία για να σκεφτείτε γιατί φανήκατε ασυνεπείς όχι μόνο γύρω από οικονομικά θέματα αλλά και πιθανόν από κάποια πιστεύω σας. Το γράψιμο ίσως αποτελέσει μια δραστηριότητα μέσα από την οποία θα αισθανθείτε πιο ευχαριστημένοι και πνευματικά ικανοποιημένοι. Οι γεννημένοι του 1973 θα αναλάβετε δράση γύρω από ζητήματα νομικής ή εκπαιδευτικής φύσεως.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Πιάσε με, αν μπορείς»
Το μυαλουδάκι σας τρέχει και συνάμα χοροπηδά με χαρά πότε για τη μια και πότε για την άλλη ιδέα. Ιδιαίτερα για θέματα εμφάνισης και στυλ θα περιεργαστείτε, θα φλυαρήσετε και θα διχαστείτε, μέχρι τελικά να επιλέξετε αυτό που σας δίνει περισσότερες επιλογές και ευελιξία κινήσεων. Ο Άρης στον 8ο προοιωνίζει δυνατό πάθος αλλά και έξοδα στο φουλ. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξαναπιάσετε κάποιες υποθέσεις που έχουν μείνει καιρό στο ράφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Φύγαμε»
Θέλετε να ανοίξετε τις πόρτες και να φύγετε από αυτά που σας αγχώνουν ή σας περιορίζουν όσο πιο γρήγορα γίνετε. Λόγια, αποφθέγματα, ποιήματα και τραγούδια σας εμπνέουν και αποτελούν το μέσο για να απελευθερωθείτε, να χαμογελάσετε και να γίνετε ένα με ό, τι αγαπάτε. Οι σχέσεις με άτομα από τη φύση τους αυταρχικά, δογματικά και καθωσπρέπει είναι ικανές να σας «κουρδίσουν» για τα καλά. Οι γεννημένοι του 1971 θα πάρετε συνετές αποφάσεις για αισθηματικά θέματα.

ΛΕΩΝ 
«Με το εισιτήριο στο χέρι»
Δεν έχει σημασία αν θα πάρετε ταξί, λεωφορείο, μετρό ή τρένο για να συναντηθείτε με φίλους ή να κάνετε πράγματα που αγαπάτε, αρκεί να έχετε παρέα από που θα πάρετε και θα δώσετε χαρά. Επιπλέον, ίσως αλλάξετε άποψη για κάποια πρόσωπα ή πείτε «ναι» σε προτάσεις που παλαιότερα σας φαίνονταν περίεργες ή από άλλη εποχή. Με τον Άρη στον 6ο θα πιάσετε δουλειά, θα ξεκινήσετε γυμναστική ή θα γίνετε πιο ενεργητικοί στην καθημερινότητα σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα αλλάξετε δωμάτιο ή σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Τι λες για αυτό;»
Η γλώσσα σας σήμερα πάει ροδάνι όσον αφορά στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ενώ ιδέες για την υλοποίηση τους ξεπετάγονται η μία μετά την άλλη. Πιάστε τις να μην τις ξεχάσετε. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια δρομολόγια για χάρη μεγάλων ανθρώπων ενώ δε θα λείψουν οι εξυπηρετήσεις προς τους προϊσταμένους σας. Θα ξαναδείτε ένα θέμα που εκκρεμεί με το αυτοκίνητο σας. Οι γεννημένοι του 1991 θα αρχίσετε ή θα επαναξεκινήσετε ένα χόμπι σας.

ΖΥΓΟΣ
«Καλημέρα! Όπου και αν είστε»
Η επικοινωνία σήμερα είναι εύκολη και άμεση και αυτό σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την ημέρα σας με χαμόγελο και θετική ενέργεια. Ίσως αντιγράψετε κάποιες ιδέες ή συνδέσετε κάποια νοήματα ενώ θα βρείτε ένα «εισιτήριο» που ψάχνετε. Οικονομικές εκκρεμότητες ίσως ταχτοποιηθούν πιο γρήγορα από ό, τι πιστεύατε με τη βοήθεια κάποιου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1974 θα δώσετε μάχη για κάποια ζητήματα που αφορούν την οικία ή την οικογένεια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Έχεις το δικαίωμα να δεχτείς»
Δεν σας αρέσει οι άλλοι να αλλάζουν γνώμη, εκτός και αν αυτή είναι υπέρ σας, όπως ευτυχώς για εσάς, συμβαίνει σήμερα. Ερωτικά προχωράτε χέρι – χέρι με το ταίρι σας στον κόσμο της ηδονής και της ευχαρίστησης ενώ λόγια που μπορούν να ειπωθούν στα πεταχτά θα μείνουν μέσα σας για πάντα. Η αγάπη ενός συνεργάτη, φίλου ή άλλου προσώπου δεν είναι αυτονόητη και θέλετε να την αισθανθείτε. Οι γεννημένοι του 1967 πιθανόν να έχετε εντάσεις με αδέρφια, γείτονες και κοντινούς συγγενείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Πολυθεματικοί»
Σήμερα, θα το ρίξετε στο «διάβασμα» της σχέσης σας η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τη γρήγορη πλοκή της και το εκπληκτικό σενάριο της. Πολύ πιθανόν κάποιοι να υποστηρίξουν ότι αλλάζετε γνώμες όπως τα πουκάμισα ότι είστε σαν φτερό στον άνεμο, ωστόσο πολλοί θα είναι αυτοί που θα ευχαριστηθούν τη «ζουζουνιάρικη» και πειρακτική σας διάθεση. Οι γεννημένοι του 1963 θα ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Στο πι και φι»
Οι υποθέσεις που έχετε σήμερα μπορεί να μην είναι δύσκολες, όμως απαιτούν ευελιξία και συντομία. Παράλληλα, κάποια θέματα θα σχολιαστούν και ιδιαίτερα αυτά που επικρατούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα της εργασίας σας. Ίσως χρειαστεί να επιταχύνετε κάποιες διαδικασίες που συνδέονται με χώρους, αίθουσες ή δωμάτια και συγχρόνως να ξεκινήσετε την αναστύλωση του κουράγιου σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι γεννημένοι του 1979 θα λάβετε κάποια πρόσκληση για ένα ρεβεγιόν ή ευτυχές γεγονός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Δεν πιάνεστε»
Σήμερα, είστε ιδιαίτερα επιδέξιοι σε θέματα φλερτ, έρωτα και ρομαντικών τετ-α-τετ και καταφέρνετε με μεγάλη ευκολία να κατακτήσετε τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά του πρόσωπου που σας ενδιαφέρει. Συγχρόνως, θα ασχοληθείτε με ευχαρίστηση με δραστηριότητες που κάνουν το μυαλό σας να λάμπει και να φωτίζει από ιδέες και αφηρημένες έννοιες. Οι γεννημένοι του 1968 θα έχετε την ευκαιρία να σχηματίσετε σαφή εικόνα για να ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘYΕΣ 
«Για λέγε, και τι άλλο έγινε;»
Με ζωηρή και κεφάτη διάθεση κάνετε βόλτα τα έπιπλα, μετακινείτε τα μπιμπελό και υποδέχεστε επισκέπτες, φίλους και πολυλογάδες συγγενείς. Ίσως βάλετε κάποιο κουίζ σε κάποιο μέλος της οικογένειας ή ανταλλάξτε απόψεις για θέματα επιφανειακά μεν ευχάριστα δε. Μαζί με άλλους ίσως εργαστείτε για έναν κοινό σκοπό ενώ πολύ πιθανόν να ξοδέψετε χρήματα για φιλικές μαζώξεις και συνεστιάσεις. Οι γεννημένοι του 1976 θα χρειαστεί να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς σε φορολογικά ζητήματα.[astrology]