20121031

Τα αγαπησιάρικα τατουάζ με μίσος σβήνονται. Ποιοι διάσημοι έσβησαν τα love tattoos τους


Το να χτυπήσεις ένα τατουάζ αφιερωμένο στον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι η ύστατη απόδειξη αφοσίωσης,... αλλά και η μεγαλύτερη επιπόλαιη βλακεία που έκανες ποτέ σου. Να ποιοι θεώρησαν πως έκαναν το δεύτερο.
 
Johnny Depp: Ο Johnny στα μεγάλα ντουζένια του έρωτά του με την Winona Ryder πήγε και χτύπησε "Winona Forever". Μόλις χώρισαν αντί να το σβήσει όλο προτίμησε να "στείλει" το "na" και έτσι πλέον το τατού του γράφει "Wino Forever", δηλαδή "Μέθυστακας για πάντα".
 
Angelina Jolie: Η Angelina είχε γράψει με μελάνι στον δικέφαλο της "Billy Bob", αλλά μόλις ο γάμος έληξε το αφαίρεσε και από πάνω έγραψε τις γεωγραφικές συντέταγμένες των χωρών όπου γεννήθηκαν τα παιδιά της. Εδώ που τα λέμε καλύτερα γιατί με το παλιό τατού της έμοιαζε με φορτηγατζής.
 
Eva Longoria: H Eva για να τιμήσει τον σύζυγό της Tony Parker, πήγε και έκανε δύο τατουάζ. Το πρώτο ήταν η ημερομηνία του γάμου τους στον καρπό της και το δεύτερο ήταν η λέξη "Nine" (ήταν το νούμερο του συζύγου) στο σβέρκο της. Με το που βγήκε το διαζύγιο άρχισαν να βγαίνουν και τα τατού.
 
Russell Brand: Τόσο ο Russell όσο και η Katy Perry όταν ήταν ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου είχαν "χτυπήσει" την έκφραση "πήγαινε με το ρεύμα" στα σανσκριτικά στο εσωτερικό του δεξιού τους μπράτσου. Ο Russell το έσβησε, η Katy το έχει ακόμα.
 
Halle Berry: Όταν ήταν παιδούλα και άβγαλτη η Halle είχε "βαρέσει" στον γλουτό της το όνομα του πρώτου της άντρα, Dave Justice. Μόλις χώρισαν το 1996, από πάνω από το όνομα "πάτησε" έναν ήλιο (λουλούδι). Τώρα βέβαια βρε Halle μας που να ανθίσει στον γλουτό ο ήλιος;
 
Pamela Anderson: Αντί για βέρα η Pam είχε γράψει το όνομα του Tommy Lee στο δάχτυλό της, ώστε να μην τη χάσει ποτέ. Έλα όμως που έχασε τον Tommy και έτσι έπρεπε να αλλάξει όνομα. Έτσι αποφάσισε να γράψει από πάνω τη λέξη "Μανούλα", πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η juicy Anderson είτε παντρεύτηκε τη μητρότητα είτε τη μητέρα της.
 
Charlie Sheen: O Charlie και η Denise Richards είχαν και οι δύο τα παραδοσιακά ζευγαρίστικα τατουάζ. Εκείνος είχε το όνομά της στον καρπό του και εκείνη το δικό του στο αστράγαλό της. Εκείνος το αφαίρεσε, εκείνη το μετέτρεψε σε νεράιδα. [cosmo]