20121009

Οι τραγικές στιγμές που ζει η Λίζα Δουκακάρου. Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Στέλιος Εμβαλωμένος


Χθες αργά το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega, Λίζας Δουκακάρου...


Ο 59χρονος επιχειρηματίας Στέλιος Εμβαλωμένος, που δραστηριοποιούνταν στο χώρο των κοσμημάτων, ένιωσε το απόγευμα της Κυριακής 7 Οκτωβρίου μια έντονη δυσφορία, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του. Οι δυο τους περίμεναν μερικούς φίλους τους, ανάμεσά τους την Πόπη Τσαπανίδου και τον Κώστα Καζακόπουλο, ώστε να κάνουν μια έξοδο για φαγητό-κάτι που το συνήθιζαν. Η Λίζα Δουκακάρου, όπως περιγράφει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον αποκλειστικά στο FTHIS.GR, "αμέσως μόλις της είπε ότι δεν νιώθει καλά και προφανώς είναι μια κρίση άγχους, δεν έχασε ούτε λεπτό και απευθύνθηκε στους Γιατρούς SOS, οι οποίοι κατέφθασαν μετά άπό λίγη ώρα στο σπίτι τους. Διέγνωσαν καρδιακό επεισόδιο και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Μετέφεραν τον Στέλιο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και αποφασίστηκε πολύ γρήγορα ότι έπρεπε να διασωληνωθεί στην εντατική. Και έτσι έγινε. Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε και κατέληξε".

Στο νοσοκομείο έσπευσαν καλοί τους φίλοι και συνάδελφοι της Λίζα Δουκακάρου, που στήριξαν τη δημοσιογράφο στις τραγικές στιγμές που ζούσε. Η Πόπη Τσαπανίδου βρισκόταν εκεί μέχρι τη νύχτα δίνοντας κουράγιο στην καλή της φίλη.

Σήμερα στο πλευρό της Λίζας Δουκακάρου βρίσκονται φίλοι και συγγενείς, ενώ η ίδια είναι συντετριμένη και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, χωρίς μάλιστα ο σύζυγός της να έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας. 

"Αναμένεται η κηδεία του να γίνει την Τετάρτη" λέει η ίδια πηγή στο FTHIS.GR και συνεχίζει: "Η Λίζα ενημέρωσε αμέσως την αδελφή της, η οποία ζει στην Αμερική και πέταξε με τηνπρώτη πτήση που βρήκε με προορισμό την Αθήνα. Δεν αποκλείεται όμως αν έρθει εγκαίρως ο Στέλιος Εμβαλωμένος να κηδευτεί και το απόγευμα της Τρίτης".

Το ζευγάρι ήταν μαζί 22 ολόκληρα χρόνια και όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για δυο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που ήταν αχώριστοι. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε όταν η Λίζα Δουκακάρου φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο. Ο γάμος τους έγινε το 1992. Ο Στέλιος Εμβαλωμένος, όπως χαρακτηριστικά έχει πει η ίδια η δημοσιογράφος, ήταν πάντα ο άνθρωπος που τη στήριζε και την επικροτούσε σε όλες τις κινήσεις της. Ένα ζευγάρι που είχε βρει τους δικούς του ρυθμούς και κρατιόταν μακριά από τα αχόρταγα φώτα της δημοσιότητας. Αγαπημένες τους συνήθειες ήταν να τρώνε σε ταβερνάκια με καλούς τους φίλους, να πηγαίνουν σινεμά και να κάνουν μικρές αποδράσεις εκτός Αθήνας. Δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά, αλλά η δημοσιοιγράφος πάντα έλεγε ότι έχουν ο ένας τον άλλον.[fthis.gr, Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου]