20121009

Aποκεφαλισμένος βρέθηκε ο προπονητής των ΝΥ Red Bull στην Νέα Υόρκη!

Σοκ έχει προκαλέσει η «άγρια» δολοφονία 25χρονου Aμερικανού προπονητή ποδοσφαίρου σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Υόρκης την Κυριακή.
Ήταν ο 25χρονος Μάικλ Τζόουνς, προπονητής ποδοσφαίρου στην ακαδημίες των New York Red Bulls.

Το βρήκαν στη 14η οδό, περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, με κομμένο το λαιμό και μαχαιριές σε όλο του το σώμα. Ο 25χρονος προπονητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά διέγνωσαν το θάνατο του.

Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία ωστόσο δεν είναι όπως φαίνεται ιδιαίτερα κατατοπιστικά σχετικά με τους δράστες ή τον δράστη.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστηρίζουν μάρτυρες, ο Τζόουνς τσακωνόταν σε πάρκο τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ η έρευνα της Αστυνομίας πιστοποίησε ότι νωρίτερα είχε βγει με την σύντροφο του σε κλαμπ της πόλης.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα στην οποία εργαζόταν ο προπονητής, αναφέροντας πως: «Είναι μία πραγματικά τραγική ημέρα για την ποδοσφαιρική μας κοινωνία. Θα συνεργαστούμε πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας. Οι προσευχές μας είναι για την οικογένεια του Μάικλ. Ήταν ένας φοβερός προπονητής, που λάτρευε το ποδόσφαιρο».[ethel-sinadelfos.blogspot.com]