20121009

26χρονος έδωσε 77.000 ευρώ για να μοιάσει στην Britney Spears - Δείτε πως έγινε

H Kara Hays ήταν αποφασισμένη να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό που είχε από μικρή,...
να μοιάσει με το είδωλό της, την Britney Spears. 77.110 ευρώ ήταν αρκετά για να το "πλησιάσει".Έκανε εγχείριση αλλαγής φύλου, αυξητική στήθους αλλά και δεκάδες άλλες επεμβάσεις έχοντας ένα και μόνο στόχο. Να γίνει η Britney Spears που τόσο θαύμαζε από μικρός. Ο λόγος για τον αμερικανό Kody, που στα 26 του χρόνια έχει πλέον αλλάξει φύλο και δεν έχει κανένα σκοπό να το κρύψει, σύμφωνα με τη βρετανική dailymail.

  
Όλα ξεκίνησαν στην μικρή θρησκόληπτη πόλη στο Οχάιο όπου μεγάλωσε όταν, στα 12 του, εμφανίστηκε σε ένα χορό στο γυμνάσιο φορώντας μια ολόσωμη κόκκινη latex φόρμα, εμπνευσμένος από αυτήν που φορούσε η Britney στο βιντεοκλίπ της "Oops I did it again", το οποίο και είχε 
γίνει τεράστια επιτυχία.
  
Όταν έκλεισε τα 15, ο Kody διαγνώστηκε (και ιατρικά πλέον) ότι πάσχει από δυσφορία φυλετικής ταυτότητας. Έτσι, οι γονείς του, μη μπορώντας να αναστρέψουν την κατάσταση, του επέτρεψαν να αρχίσει να παίρνει γυναικείες ορμόνες, να ντύνεται ως γυναίκα και να αλλάξει το όνομά του σε Kara.

Παρόλα αυτά, ο Κοdy δεν ένιωθε ακόμη ολοκληρωμένος. Με το που ενηλικιώθε, έκανε μια επίπονη εγχείριση αλλαγής φύλου που διήρκεσε 14 ώρες, έβαλε στήθος, έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακουλουθήσει την υποκριτική.

Η "ψύχωσή" της Kara όμως με την Britney δεν έλεγε να σταματήσει. Σε κάθε αλλαγή που έκανε η τραγουδίστρια στην εξωτερική τηςεμφάνιση (πχ όταν ξύρισε τα μαλλιά της την περίοδο της νευρικής κρίσης της, ή όταν τα έβαψε κόκκινα για της ανάγκες ενός videoclip) η Κara... ακολούθησε.

 
  
Έχοντας ξοδέψει πάνω από 77.110 ευρώ για τις επεμβάσεις, η Kara κατάφερε να μοιάσει αρκετά με την Britney. Τόσο, ώστε οι παπαράτσι στο L.A. άρχισαν να την μπερδεύουν με εκείνη στον δρόμο, φωτογραφίζοντας την σε κάθε της κίνηση.

Η Κara έχει πλέον μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει πάρει το πτυχίο της στις Δημόσιες Σχέσεις.