20120907

Η Τατιάνα με τατουάζ και piercing! - Δείτε την ανατρεπτική εμφάνισή της!

Δυναμικό come back ετοίμασε η Τατιάνα για τη φετινή σαιζόν. Τις δυο τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στο studio και ετοίμασε τέσσερα ανατρεπτικά τρέιλερ για την εκπομπή που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες! Το σίγουρο είναι ότι η Τατιάνα φέτος, “Μιλά... ελεύθερα”!

Και όπως πολύ καλά μάντεψαν πολλές από τις αναγνώστριες του TLIFE, η παρουσιάστρια που έκανε το τατουάζ, αποκαλύπτοντας τη rock πλευρά της είναι η... Τατιάνα!
Το μήνυμα που θέλει να περάσει με αυτό το τρέιλερ είναι ξεκάθαρο και καλεί όλο τον κόσμο να αφήσει στην άκρη κάθε ταμπού και να μιλήσει ελεύθερα για όλα...

Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ενός από τα σποτ, όπου η Τατιάνα εμφανίζεται αρχικά προφίλ ως ο εαυτός της, και όταν μια φωνή της λέει “Μίλα, μίλα ελεύθερα”, εκείνη γυρίζει από την άλλη πλευρά και αποκαλύπτει τον... wild εαυτό της!

Μετά από αρκετές ώρες προετοιμασίας με τον Θανάση Κιούση και τον Κυριάκο Μπαλάφα που επιμελήθηκαν το εντυπωσιακό τατουάζ της και την Βάσια που έφτιαξε τα νύχια της, η Τατιάνα βρέθηκε on camera και είναι έτοιμη να μιλήσει ελεύθερα, για όλα!


Το συγκεκριμένο σποτ της εκπομπής μαζί με τα άλλα τρία που γυρίστηκαν και κρύβουν ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις θα προβληθούν σε λίγες μέρες από το Star.