20120907

ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ: «Το στήθος μου είναι τεράστιο. Δεν μπορώ να τρέξω»

Το δικό της προσωπικό «δράμα» περνάει η γνωστή τραγουδίστρια -διάσημη για το τεράστιο φυσικό στήθος της...
- η οποία προσπαθεί μάταια να χάσει τα κιλά που πήρε λόγω εγκυμοσύνης. 

«Το στήθος μου είναι τεράστιο σε αυτή τη φάση και είναι αδύνατο να τρέξω!», δήλωσε στην USA Today η Τζέσικα Σίμπσον εξηγώντας το γιατί, ενώ κάνει 5 φορές την εβδομάδα προπόνηση με την διάσημη γυμνάστρια Χάρλει Πάστερνακ, δεν έχει δει ακόμη αποτελέσματα.
Κάτι απολύτως λογικό, αφού το μόνο που μπορεί να κάνει -λόγω στήθους- είναι να περπατάει.
Η 32χρονη τραγουδίστρια συνειδητά άφησε τον εαυτό της να πάρει τόσο βάρος, αφού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της «Άφησα τον εαυτό μου ελέυθερο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία γιατί ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος και ήθελα να το ευχαριστηθώ».

Η αλήθεια είναι ότι η Τζέσικα δεν έχει και πολλούς λόγους να παραπονιέται, αφού η σειρά φτηνών ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που σχεδιάζει (και τα οποία πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια στα υπερ-market στα οποία διατίθενται) την έχουν βοηθήσει στο να χτίσει μια προσωπική περιουσία της τάξεως του 1 δις.
Ενώ για κάθε κιλό που κάνει πληρώνεται δεκάδες χιλιάδες δολάρια από την Weight Watchers βάσει της άκρως συμφέρουσας συμφωνίας που έχει υπογράψει.
Επίσης, είναι δεδομένο ότι ποτέ πια η Τζέσικα δεν θα αποκτήσει το αξιοζήλευτο σώμα που χαρήκαμε στα πλαίσια του ρόλου της ως Ντέιζι Ντιουκ στην κινηματογραφική μεταφορά της γνωστής τηλεοπτικής σειράς.[iefimerida]