20120916

E. Παπαρίζου: Το μεγάλο "εμπόδιο" στο νέο της έρωτα! (Φωτό)

Ο έρωτάς τους - λένε - είναι πολύ δυνατός, τόσο που η Έλενα να έχει αφήσει πίσω της τον Τόνυ και τη δικαστική τους μάχη που έχει φθάσει στα άκρα!
Ποιο είναι, όμως το εμπόδιο με το γοητευτικό σύντροφό της; 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Οι δυο τους ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, και μετά την επιστροφή τους από τις κοινές διακοπές τους, κάποιες δειλές εμφανίσεις χωρίς κανένας να γνωρίζει τι συνέβαινε μεταξύ τους. Μέχρι που τους συνέλαβε ο φακός του περιοδικού "ΟΚ!" πριν από περίπου δυο εβδομάδες και ο έρωτάς τους δημοσιοποιήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένας άνθρωπος που ενοχλείται ιδαίτερα από την προβολή των ιδιωτικών του στιγμών στα ΜΜΕ και κρατάει χαμηλούς τόνους στη ζωή του. Μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Ράνια, αναμένοντας την έκδοση του διαζυγίου τους. Αυτό είναι που περιμένει, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό αγκάθι στη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου. 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο μήνες. Απ'ότι λέγεται, μάλιστα, ο έρωτάς του ήταν κεραυνοβόλος: «Δεν άφησαν τον χρόνο να πάει χαμένος», σχολιάζει το περιβάλλον τους. «Αντάλλαξαν τηλέφωνα και όταν ξαναβρέθηκαν διαπίστωσαν ότι ταιριάζουν. Της Έλενας της άρεσε το γεγονός ότι είχε απέναντί της έναν άνθρωπο άσχετο με το καλλιτεχνικό κύκλωμα, που δεν θα της μιλούσε συνεχώς για νότες και δουλειά». Η νέα σχέση δεν άργησε να πλημμυρίσει από ευτυχία την Έλενα, η οποία έχασε κάποια κιλά και υιοθέτησε έναν πιο κάζουαλ στυλ. Κάπως έτσι ξεκίνησαν και οι πρώτες δειλές, κοινές εμφανίσεις μαζί με τον νέο της αγαπημένο σε μοδάτα στέκια για φαγητό. Μια απ'αυτές ήταν σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να απολαμβάνουν το δείπνο τους και να συνομιλούν.[markos.tv]