20120803

ΣΟΚ: Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο προπονητής της

Την Πέμπτη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο του τζούντο για το οποίο είχε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση και πολλές θυσίες...



Ο λόγος για την Αμερικανίδα Κάιλα Χάρισον η οποία σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε ότι η χειρότερη περίοδος στη ζωή της ήταν τότε που έφηβη ακόμη είχε υποστεί κατ' εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της. 

Εκείνη την εποχή, το περιστατικό είχε γίνει γνωστό αλλά όχι η ταυτότητα της αθλήτριας. 

Η 22χρονη σήμερα αθλήτρια είχε περιγράψει εκτενώς τις στενές σχέσεις που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ του προπονητή και της οικογένειάς της, αλλά και το πώς η σεξουαλική παρενόχληση κατέληξε σε ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές που συνεχίστηκαν για χρόνια, κατά τη διάρκεια πολυήμερων ταξιδιών στη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Εσθονία. 

Ώσπου τελικά αποκάλυψε την ιστορία της σε ένα φίλο, ο οποίος επρόκειτο να γίνει αρραβωνιαστικός της, και στη μητέρα της, η οποία από το θυμό της έσπασε τα τζάμια του αυτοκινήτου του προπονητή με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. 

Ήταν απελπισμένη και σκεφτόταν σοβαρά να εγκαταλείψει το άθλημα, όταν τελικά η μητέρα της την πήρε και την πήγε στο Οχάιο για να συνεχίσει την εκπαίδευσή της με τον Τζίμι Πέδρο και τον πατέρα του Τζιμ Πέδρο Σίνιορ. 

"Αισθανθήκαμε πως έπρεπε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ξεπεράσει το συμβάν και να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που της άρεσε", είχε δηλώσει η μητέρα της. [radar]