20120803

Κέλλυ Κελεκίδου: «Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ»!


Η Κέλλυ Κελεκίδου πιο αδύνατη από ποτέ μίλησε για τα κιλά που έχασε και την αντιμετώπιση του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη.

«Έχασα αρκετά κιλά. Σίγουρα πάνω από τριανταπέντε. Είμαι πιο αδύνατη από ποτέ .Είμαι πενήντα ένα κιλά», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ θυμάται πως «σε μια από τις πρώτες μου συνεργασίες που ήμουν εξήντα πέντε κιλά, ήρθε ο μαέστρος του μαγαζιού που θα εμφανιζόμουν και με ρώτησε: «Είσαι έγκυος»; Και του απάντησα «Ναι, είμαι τριών μηνών».Ακόμα, πρόσθεσε πως «ο Νίκος δεν μου είπε ποτέ τίποτα».
kelekidou kelekidou
Όσο για το εάν θα ήθελε δεύτερο παιδί, η ίδια δηλώνει ότι «αν είναι να έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτο. Τώρα, αφού χάρηκα το παιδί μου, αισθάνομαι ότι ήρθε ο καιρός  να δώσω προτεραιότητα στη δουλειά μου. Κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο μου single με τίτλο “Κι όλο πίνω”».
Πολλά ειπώθηκαν για τη βάφτιση που έκαναν στον γιο τους, καθώς πολλοί την χαρακτήρισαν υπερπαραγωγή. Η ίδια υποστηρίζει πως «υπερπαραγωγή δεν ήταν σε καμία περίπτωση, γιατί ξοδέψαμε ελάχιστα. Επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη γιατί είχαμε γνωστούς που μπορούσαν το ίδιο πράγμα να το κοστολογήσουν διαφορετικά».
kelekidou
Ακόμα, τόνισε ότι «όλο αυτό το διάστημα μου έκαναν προτάσεις να εμφανιστώ στην τηλεόραση και να δώσω συνεντεύξεις, αλλά το απέφευγα. Το θεωρούσα ανούσιο να μιλάω για την ανατροφή του παιδιού μου. Είναι καλύτερο όταν μεγαλώσει ο Θάνος να μπορεί να επιλέξει ο ίδιος αν θέλει να εμφανιστεί στο εξώφυλλο ενός περιοδικού , από το να τον πάρει η μητέρα του και να φωτογραφηθεί μαζί του για να κάνει ένα εξώφυλλο. Προχθές δάκρυσα όταν μου είπε “είσαι η πριγκίπισσα μου”».
Θα δούμε την Κέλλυ Κελεκίδου στον τηλεοπτικό φακό; «Στο παρελθόν υπήρξα πολύ κοντά στο να αποδεχτώ τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν το έκανα», ισχυρίζεται η τραγουδίστρια. Ενώ προσθέτει πως «έχουμε πει και με τον Νίκο πως αν κάνουμε ποτέ τίποτα μαζί θα είναι εντελώς ανατρεπτικό. Προς το παρόν προτεραιότητα μου είναι η μουσική». 
kelekidou
Τέλος, μίλησε και για τις εκπλήξεις που της έχει κάνει ο σύζυγος της λέγοντας πως «ο Νίκος μου έχει κάνει υπέροχες εκπλήξεις! Μια πραγματική έκπληξη ήταν η πρόταση γάμου που μου έκανε όταν είχαμε πάει στο Μπαλί. Κατέβηκα στη ρεσεψιόν και μου λέει η υπάλληλος “είναι έτοιμη η τούρτα σας”. Ανέβηκα στο δωμάτιο και ρώτησα τον Νίκο  εάν παρήγγειλε καμία τούρτα.  “Εγώ; όχι μου λέει”. Παίρνω τηλέφωνο στη ρεσεψιόν και τους λέω “Λάθος κάνατε. Δεν ήταν για εμάς η τούρτα”. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η πρόταση γάμου, χωρίς την τούρτα».[ΟΚ!]