Η σποντάρα της Καινούργιου για την οικογένεια του συντρόφου της

Είπα κι εγώ χθές μετά απο καιρό να παρακολουθήσω την εκπομπή της Καινούργιου. Και το έκανα καθώς ακυρώθηκε ένα ραντεβού που είχα… και έτσι είχα λίγο χρόνο για τηλεόραση. Πέρα απο την ξινούλα Καλιμούκου, η οποία ομολογώ ξεχώριζε για το 90s μαλλί και μόνο, είδα το blender. Είναι μια ενότητα σε μορφή βίντεο σπασμένη χθές σε δυο κομμάτια. Σε αυτά τα αποσπάσματα ο αρχισυντάκτης έχει επιλέξει διάφορες στιγμές της τηλεόρασης και τις κρίνει με τον τρόπο του. Α ρε Βλαχογιάννη… πάντα το λεγα… ότι το χεις.

Κάποια στιγμή λοιπόν βλέπω την Παθέκα να λέει «Τους συγγενείς μας δεν τους επιλέγουμε δυστυχώς». Τι το ήθελε η γυμνάστρια να το πεί; Το πιάνει η κεντρικια κι αρχίζει τα δικά της καταλήγοντας στην μνημειώδη ατάκα. «Το ίδιο βεβαίως συμβαίνει με τους συγγενείς του συντρόφου σου. Δεν είσαι υποχρεωμένος να τους αποδεχτείς» για να πεταχτεί η Πετρογιάννη και να συμπληρώσει «Εκεί είναι θέμα του συντρόφου σου να βάλει τα όρια».

Ε ρε γλέντια στο διαμέρισμα της Γλυφάδας… ε ρε γλέντια (Nassos blog) 
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment