20140820

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/8

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα σου δημιουργείται η αίσθηση ότι κατά κάποιο τρόπο η σχέση σου, ειδικά αν είναι πρόσφατη, έχει γίνει πιο γλυκιά και ερωτική παρά σεξουαλική, καθώς και οι δύο εκδηλώνετε άμεσα τα συναισθήματά σας αλλά και ακούτε με προθυμία τι έχει ο καθένας να πει. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αναφορές σε έρωτες του παρελθόντος σε ένα πρόσωπο που γνώρισες τώρα γιατί δίνεις την εντύπωση ότι έχεις απωθημένα ή δεν τους έχεις ξεπεράσει ακόμα. 
Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από πράγματα που βλέπεις ότι το μόνο που σου προσφέρουν είναι μιζέρια και μπελάδες. Αν υποψιάζεσαι ότι κάτι πάει στραβά ή αν πια δε σε καλύπτει συναισθηματικά το άτομο που είσαι μαζί, αντί να μένεις μαζί του από συνήθεια ή να επιμένεις και να βασανίζεσαι, κάνε κάτι τώρα που ευνοείσαι κιόλας πλανητικά. Συζητήστε να ανακαλύψετε τι φταίει ή άρχισε να ψάχνεις τρόπους να απεμπλακείς. 
 Είναι δύσκολο να διαχειριστείς συναισθηματικά μια κατάσταση, όμως αυτό δε συνεπάγεται ότι είσαι ανίκανος/η να νιώσεις πράγματα για το σύντροφό σου, απλά η προσέγγισή σου είναι περισσότερο εγκεφαλική γιατί δε θέλεις να χάνεις το μπούσουλα. Παρ' όλα αυτά η σημερινή μέρα σε σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού αναζητάς στο άλλο άτομο μια ασφάλεια γι' αυτό και η ερωτική σας συνεύρεση θα έχει και ένα στοιχείο επιβεβαίωσης.
 Η Σελήνη από το πρωί έχει περάσει στο ζώδιό σου και πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς γιατί υπάρχουν ευκαιρίες εκεί έξω, αν είσαι ελεύθερος/η αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοικτά να τις διακρίνεις και να μην γίνεσαι ευάλωτος/η στο κάθε επιτήδειο άτομο που έχει βρει τα κουμπιά σου και τα πατάει όποτε θέλει. Αν είσαι σε σχέση, η ανάγκη σου να νιώσεις ότι αγαπιέσαι και σε νοιάζεται ο σύντροφός σου ίσως σε κάνει πιο διαχυτικό/η συναισθηματικά.
Σήμερα ίσως μια συζήτηση με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που ξέρεις ότι μπορεί να διατηρεί την αντικειμενικότητά του, να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα γιατί συναισθηματικά δεν είσαι στα πολύ καλά σου. Πιθανόν η αιτία να είναι ένα άτομο που θέλεις ερωτικά αλλά για διάφορους λόγους είναι δύσκολο να το αποκτήσεις ή κάποια παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με το ταίρι σου και η συμπεριφορά του σε έχει πειράξει. 
Είναι μια μέρα που το συναίσθημα κυριαρχεί γι' αυτό και συ θα διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και θα φροντίσεις να νιώσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβιβαστείς ή θα κάνεις κάποια παραχώρηση αλλά θα λάβεις υπόψη σου και τη δική του θέση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ζεστά και οικεία και θα θελήσεις να διατηρήσεις την επαφή σας. 
Έχεις μια συναισθηματική φόρτιση που μάλλον σου δημιουργείται από την ανάγκη σου να νιώσεις με κάποιο άτομο πιο κοντά, πιο συντροφικά κι όχι μόνο ερωτικά/σεξουαλικά κι ίσως αυτό σε σπρώξει στο να εκδηλώσεις μια συμπεριφορά αγαπησιάρικη στο σύντροφό σου, με αγκαλιές, φροντίδα και στοργή. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως αισθανθείς μια ανασφάλεια για το μέλλον σου που θα έχει αντίκτυπο και στην αυτοπεποίθησή σου. 
Υπάρχει ρεκόρ παρεξηγήσεων τώρα τελευταία με αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου και συναισθηματικά απομονώνεσαι. Εξαιτίας της απολυτότητάς σου φτάνεις στο σημείο να πιστέψεις ότι δεν σε αποδέχεται έτσι όπως είσαι, γι' αυτό και οι αντιδράσεις σου δεν είναι οι καλύτερες. Σήμερα που υπάρχει μια ηρεμία στην ατμόσφαιρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το ξεδιαλύνεις και να σου φύγουν στραβές ιδέες από το μυαλό. 
Σήμερα δεν δείχνεις το συνηθισμένο σου ενθουσιασμό ίσως γιατί θα νιώσεις ότι αναλώνεσαι συναισθηματικά σε διάφορα άτομα αλλά στην ουσία δεν έχεις κανένα δίπλα σου ή έχεις γίνει πιο ανικανοποίητος/η και συνεχώς απαιτείς περισσότερα από το σύντροφό σου, δεν ευχαριστιέσαι με αυτά που σου δίνει αλλά δεν ανταποδίδεις κιόλας αυτά που παίρνεις. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. 
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με βάση τα συναισθήματά σου κι όχι τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πας κόντρα στη φύση σου γιατί θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερο εσωτερικό μπέρδεμα. Όσο απαραίτητο είναι το να λαμβάνεις υπόψη σου το τι αισθάνεσαι, ακόμα κι αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις λογικά, άλλο τόσο είναι να μην γίνεσαι έρμαιο των παθών σου και να μην ξέρεις που θα σε πάνε. 
Στα ερωτικά θέματα δεν χωρούν αναλύσεις και θεωρητικές τοποθετήσεις γιατί μόνο σύγχυση μπορούν να προκαλέσουν, ιδιαίτερα στο σύντροφό σου που νιώθει εκτεθειμένος συναισθηματικά ή εισπράττει μια τάση από την πλευρά σου να μην σε πολυνοιάζει η σχέση σας. Βέβαια ίσως αυτό είναι μια απόπειρα δική σου να κρύψεις ή να δικαιολογήσεις τα αισθήματά σου μέσα σου για εκείνον που ίσως σε φοβίζουν, αλλά χρειάζεται;
Σήμερα θα κάνεις αυτά που σου αρέσουν και γεμίζουν την ψυχή σου με θετική ενέργεια. Το πιο πιθανό είναι να βγεις μια βόλτα με το αγαπημένο σου πρόσωπο ή να βρεθείτε με το ταίρι σου και με ένα φιλικό ζευγάρι. Εξαιτίας του καλού κλίματος που υπάρχει ίσως κάνεις και μια κουβέντα μαζί του για ένα θέμα της σχέσης που είχε προκύψει παλιότερα και προσπαθούσες να βρεις την κατάλληλη ευκαιρία για να το επαναφέρεις. 
Πηγή:astrology.gr