20131101

ΚΑΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Stan: "Δε θα ήθελα να με ΚΡΙΝΟΥΝ για τις προτιμήσεις μου στο ΣΕΞ"

Για τα προσωπικά του, τις θαυμάστριες αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν θα άφηνε την καριέρα του για έναν έρωτα, μίλησε ο Stan, τονίζοντας πως θα ήθελε ο κόσμος να τον κρίνει μόνο και μόνο για την μουσική του!

«Δεν έχω κρίνει ποτέ κανέναν άνθρωπο, γι’ αυτό και δεν μου αρέσει να με κρίνουν. Όμως, ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι άποψη θέλει. Όλα αυτά βγάζουν κόμπλεξ. Ο καθένας θα πει την βλακεία του! Το τι κρύβει ο άλλος στο κρεβάτι του αφορά μόνο τον ίδιο», λέει ο νεαρός τραγουδιστής για τα σχόλια που γίνονται για την σεξουαλική του ταυτότητα και προσθέτει: «δεν θα ήθελα ο κόσμος να με κρίνει για το ποια σεξουαλική προτίμηση έχω, ούτε για το ποια σύντροφο έχω, ούτε για το πόσα λεφτά βγάζω ή ποιο κόμμα ψηφίζω. Θέλω να με κρίνει μόνο για την μουσική μου».

Τονίζοντας η αναγνωρισιμότητα διευκολύνει το φλερτ, ο Stan δεν κρύβει πως δεν γνωρίζει τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή του, αλλά και ότι έχει ενάμιση χρόνο από τότε που ερωτεύτηκε τελευταία φορά, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα σταματούσε την καριέρα του για μία γυναίκα!

«Δεν έχω δεχθεί ως τώρα φλερτ από άνδρα. Θα αντιδρούσα ήρεμα, εκτός κι αν γινόταν προσβλητικά», συνεχίζει ο ίδιος και παραδέχεται πως έχει κλάψει και έχει σπάσει πράγματα για αναληθή δημοσιεύματα, αλλά και ότι έχει απογοητευθεί.

Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής τονίζει πως δεν νιώθει ξεχωριστός και είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλου, επισημαίνοντας για παράδειγμα ότι δεν του αρέσουν τα κοσμικά καλέσματα και οιφωτογραφίσεις χεράκι – χεράκι με τον νέο του έρωτα, αλλά και ότι δυσκολεύεται οικονομικάόπως οι υπόλοιποι και, μάλιστα, πρόσφατα μετακόμισε γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει με το ενοίκιο! [star]