20131101

ΣΟΚ! Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του "Flashdance";;

Καμία σχέση δεν έχει σήμερα η Leah Remini, με την «Jennifer Beals», την πρωταγωνίστρια του «Flashdance» εν έτει... 1983!
tod1.jpg
Η 53χρονη σήμερα ηθοποιός, είχε κάνει πάταγο τότε ως χορεύτρια που εντυπωσιάζει τους κριτέςκαι καταφέρνει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, με τον τελικό της χορό αλλά και τοsoundtrack «What a feeling», να έχει μείνει χαραγμένο στις καρδιές πολλών φίλων του κινηματογράφου μέχρι και σήμερα.

Τριάντα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Flashdance», η Leah Remini δεν μοιάζει καθόλου με την κοπελίτσα που γνωρίσαμε μέσα από την ταινία.
Τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή στο πρόσωπο της, ενώ το μαλλί της είναι πλέον πιο ανοιχτόχρωμο, μακρύ και ίσιο, σε αντίθεση με το παρελθόν, που ήταν μαύρο, κοντό και σγουρό.Αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι αλλαγμένα.

Κι επειδή οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται, η Leah το έχει ρίξει και πάλι στον χορό, αφού οι παπαράτσι την τσάκωσαν στις πρόβες για το αμερικανικό «Dancing with the Stars», στο οποίο συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη. [star]