20131115

Κόρη πασίγνωστου παρουσιαστή διαγνώστηκε με καρκίνο των λεμφαδένων!

Πριν από μερικά χρόνια, ύστερα από εξετάσεις ρουτίνας στις οποίες υποβλήθηκε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ανακάλυψε πως έπασχε από πολλαπλή σκλήρυνση.... 

Έμαθε να ζει μ' αυτό και πίστευε πως έχει πληρώσει το... τίμημα σε ό,τι είχε να κάνει με την οικογένειά του. Τώρα, που η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, ένα μεγάλο γιατί έχει καρφωθεί στο μυαλό του και πονάει πολύ. Είναι ο Montel Williams ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και το δικό του reality σόου στην τηλεόραση. «Γιατί να συμβεί σε εκείνη;» διερωτάται τώρα συντετριμμένος ο ίδιος μετά την είδηση ότι η 24χρονη κόρη του Maressa έχει τη νόσο Hodgkin που προσβάλει τους λεμφαδένες. 

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Closer Weekly, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κόρη του σε αυτόν τον άνισο αγώνα. Η Maressa είναι φοιτήτρια σε σχολή νοσηλευτικής και ασχολείται ερασιτεχνικά με το bodybuilding και όπως λέει η ίδια: «Θα τελειώσω τη σχολή μου. Θα φτάσω και σε καλύτερο επίπεδο στο body building. Σκοπεύω να νικήσω τον καρκίνο και την ίδια χρονιά να ολοκληρώσω όλα όσα έχω στο μυαλό μου».