20131128

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Δείτε γιατί συνέλαβαν τον Ολλανδό... λαθρέμπορο!

Αυτός ο τύπος κυκλοφορούσε με ... 15 πουλιά παντελόνι του! Η είδηση μάλλον θα καταγραφεί στα παγκόσμια χρονικά για την ... πρωτοτυπία. Ο Ολλανδός με βεβαρυμένο παρελθόν γιαλαθρεμπόριο ζώων αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον εαυτό του
Όπως δημοσιεύει το Bloko.gr o Ολλανδός, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ροσαμπό στην πόλη Καγέν της Γαλλικής Γουιάνας, στην προσπάθειά του να διακινήσει περισσότερα από μια ντουζίνα ζωντανά κολιμπρί στις ειδικές θήκες που είχε στα πόδια του, εσωτερικά του παντελονιού του εφαρμοστά πάνω στο εσώρουχό του.
Ο Ολλανδός ήταν πολύ νευρικός και κίνησε τις υποψίες, όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σωματικό έλεγχο έμειναν με το στόμα ανοιχτό.
Περίμεναν ίσως να βρουν πάνω του ναρκωτικά, αυτό που είδαν δεν το περίμεναν... Τα πολύ μικρά σε μέγεθος πουλιά που φημίζονται για την απίστευτα γρήγορη κίνηση των φτερών τους ήταν “φασκιωμένα” με πανί και κολλητική ταινία και στη συνέχεια τοποθετημένα σε μικροσκοπικές θήκες που ο λαθρέμπορος είχε ράψει στο παντελόνι του στο ύψος του εσωρούχου του.

Οι νευρικές του κινήσεις πάντως τον πρόδωσαν και... έγραψε ιστορία...[newsit]