20121206

VIDEO | Σίσσυ Χρηστίδου Μιλάει για την κρίση στον γάμο της


Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό Mou», το πρωί της Τετάρτης, και μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες...
που πέρασε η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η 32χρονη παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως ο πρώτος χρόνος μετά τη γέννηση του γιου τους ήταν ο πιο δύσκολος: «Πριν κάνεις παιδί δεν το καταλαβαίνεις. Οι αλλαγές που συμβαίνουν με τον ερχομό του παιδιού είναι τεράστιες. Μας πήρε έναν χρόνο να το καταλάβουμε. Μετά από έναν χρόνο συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας. Και μάλιστα αυτό έγινε όταν οργανώναμε τον γάμο μας τον θρησκευτικό. Ψάχναμε μια φωτογραφία κοινή και δεν είχαμε. Ήμουν ή μόνο εγώ με το παιδί ή μόνο ο Θοδωρής με το παιδί ή το παιδί. Με σόκαρε αυτό! Ο Θοδωρής το έλεγε από την πρώτη μέρα, το καταλάβαινε. Είχαμε παντρευτεί πολιτικά και μετά ήταν πιο πολύ πάρτι, αλλά στην ουσία είχε επίγνωση της κατάστασης πολύ νωρίτερα από μένα. Κάναμε κάποια ταξίδια, αλλά εγώ δεν είχα καθόλου διάθεση. Το έκανα για τον άντρα μου...» σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά χτύπησε το δικό μου καμπανάκι. Ήταν και η μέρα του γάμου (σ.σ.: του θρησκευτικού), περάσαμε τόσο ωραία. Νιώσαμε τόσο σαν την αρχή και είπαμε πως αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε. Με πολύ κόπο βέβαια... Τον πρώτο χρόνο τον θυμάμαι πολύ δύσκολο».

Όσο για τα δημοσιεύματα που ήθελαν εκείνη και τον Θοδωρή Μαραντίνη να χωρίζουν: «Φυσικά και δεν ίσχυε τίποτα. Ήταν από τα πράγματα που μου κόστισαν, γιατί το παιδί πάει σχολείο. Όταν φτάνει να τυπώνεται στο εξώφυλλο ενός περιοδικού σοβαρού, ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι, και δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο να σε ρωτήσουν – γιατί πάντα εγώ το σηκώνω – φοβάμαι».

Σχετικά με τον τρόπο που χειρίστηκε όλη αυτή την κατάσταση, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Μπήκα κι εγώ στη διαδικασία να απαντήσω, να διαψεύσω. Εγώ μπορεί να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρει ο μπαμπάς μου, η μαμά μου, το παιδί μου...».

Ακόμα, η Σίσσυ Χρηστίδου παραδέχτηκε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν εκείνος που τη στήριξε σε αυτή τη δύσκολη φάση: «Δεν είμαι πολύ καλή στα δύσκολα. Γι' αυτό και ο Θεός μου έστειλε έναν άντρα να με κρατάει. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει μία δύναμη να με κρατάει.Τον θυμό μου τον κατευνάζει. Αν νευριάσω με κάποιον, θα μου πει να δω και τη θετική πλευρά», ενώ για τις μεταξύ τους διενέξεις συμπλήρωσε: «Τσακώνομαι μόνη μου, εκείνος δεν ταράζεται ποτέ. Αλλά αυτή η στάση δεν αφήνει τον καβγά να εξελιχθεί και θα μου πει μετά αυτά που θέλει. Νομίζω το έχει δουλέψει πιο πολύ από εμένα. [...] Είναι θέμα χαρακτήρα, δεν είναι θέμα ωριμότητας».[tuned]