20121220

Ούτε καλημέρα δεν της λένε οι κόρες της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η ηθοποιός.

Μόνη σαν το λεμόνι περιφέρεται στη Γερμανία η Demi Moore με έναν καφέ στο χέρι και ένα λουκ σοφιστικέ.

Τα χτυπήματα για την ηθοποιό δεν σταματάνε. Μετά τον χωρισμό της με τον Aston Kutcher και το ειδύλλιο με τον Vito Schnabel που έληξε άδοξα, τώρα ήρθε και η απόρριψη από τις κόρες της.

Η 24χρονη Rumer, η 21χρονη Scout και η 18χρονη Tallulah, κόρες της Demi Moore με τον πρώτο σύζυγό της Bruce Willis, είναι αποφασισμένες να κόψουν κάθε επαφή με την μητέρα τους, μετά τα πρόσφατα γεγονότα με την αλλόκοτη συμπεριφορά της.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόρες Willis κόβουν τις επαφές με την μαμά τους αφού, λίγους μήνες πριν, και συγκεκριμένα μετά τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher, οι τρεις αδερφές είχαν σταματήσει να μιλάνε στην 50χρονη, εξαιτίας, πάλι ακραίων συμπεριφορών, οι οποίες και την οδήγησαν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή την απόφαση την έχει πάρει η Rumer, προσθέτοντας ότι, μόλις τα κορίτσια άρχισαν ξανά να νιώθουν κοντά στην μαμά τους, αυτή τα απομάκρυνε με τις ακραίες συνήθειές της.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τις μέρες που η νυν σύζυγος του Bruce, Emma Heming, ετοιμαζόταν να γεννήσει, η Demi άρχισε πάλι τα τρελά της. Το αποκορύφωμα ήταν όταν την είδαν να διασκεδάζει και να χορεύει σε κλαμπ στο Μαϊάμι.

Τέλος, η Rumer έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι η μαμά της έβγαινε με τον συνομηλικό της, Vito Schnabel, με τον οποίο κινούνται στους ίδιους κύκλους.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Schnabel ήταν αυτός που έληξε το σύντομο ειδύλλιό του με την Moore την περασμένη εβδομάδα. [newsbeast]