20121220

Κρίστεν Στιούαρτ: Μιλά για το σκάνδαλο της απιστίας της

Κατά τη διάρκειά της προώθησης της νέας της ταινίας “On the road” και αφού έχει τελειώσει αυτή του του τελευταίου μέρους της... 
διάσημης ταινίας “Twilight”, η Κρίστεν Στιούαρτ αποκαλύπτεται σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Newsweek και μιλάει για την ζωή της πριν το σκάνδαλο της απιστίας της σε βάρος του συντρόφου της, Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά και για την γνώμη που πιστεύει ότι έχει ο κόσμος γι' αυτήν.

“Δεν είναι κάτι απαίσιο το να εμπνέεις έντονα συναισθήματα στον κόσμο - είτε αυτό σημαίνει να σε λατρεύουν, είτε να σε μισούν" ανέφερε η 23χρονη ηθοποιός σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το σκάνδαλο της απιστίας της. “Αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει γιατί και πάλι κάνω ό,τι είναι να κάνω. Και ζητώ συγγνώμη από όλους που τους θύμωσα τόσο πολύ, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου”.

Παράλληλα, δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι στους μήνες που ακολούθησαν το σκάνδαλο, η ίδια απέφευγε τη δημοσιότητα και δεν ένιωθε άνετα με αυτή: “Τώρα βγαίνω πιο πολύ έξω, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και κάνω προσπάθειες να βγω περισσότερο προς τα έξω, προς τον κόσμο” εξήγησε.

Η τηλεοπτική Μπέλα παραδέχθηκε την "στιγμιαία παρεκτροπή" της επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να έχει παράνομη σχέση με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός”, Ρούπερτ Σάντερς,αφότου είχαν κυκλοφορήσει από το Us Magazine φωτογραφίες που έδειχναν το παράνομο ζευγάρι σε τρυφερές περιπτύξεις. Μετά τον σύντομο χωρισμό της με τον Πάτινσον, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και τελικά έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση σαν ζευγάρι στην προώθηση της ταινίας "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" πριν μερικές εβδομάδες.