20121230

Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει τη δραματική εμπειρία που είχε στο λύκειο: "Είχα πέσει μια φορά στην παγίδα και......."

Η Έλενα Παπαβασιλείου, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος μίλησε στο περιοδικό "Forma" και στη δημοσιογράφο Φαίη Ευθυμίου.

Μιλώντας για το πώς διατηρεί τη φόρμα της και αν κάνει δίαιτες, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: "Δίαιτα, με την έννοια της στέρησης ή άλλα θαυματουργά που υπόσχονται να χάσεις πολλά κιλά σε ελάχιστο χρόνο, δεν κάνω.


Θεωρώ πως είναι επικίνδυνα. Στο λύκειο είχα πέσει μια φορά στην παγίδα. Έκανα μια διατροφή μονοφαγίας, έχασα σε πέντε μέρες πολύ βάρος και λιποθύμησα και από τότε είπα "ποτέ ξανά περίεργες δίαιτες".

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε για τον έρωτα και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια.
"Ο έρωτας είναι το αλατοπίπερο της ζωής μόνο που δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές.  Όταν είναι να έρθει απλά θα έρθει. Αλλά αυτό είναι και το ωραίο".


Τι ζητάει από μια σχέση; "Έρωτα, αγάπη, συντροφικότητα και σταθερότητα… Μπορεί να μην πιστεύω πια στα παραμύθια αλλά πιστεύω στην παντοτινή αγάπη"


Για έναν μεγάλο έρωτα θα ήταν διατεθειμένη: "Να αλλάξω και χώρα και πολλά άλλα, αν όμως το απατούσαν οι συνθήκες και όχι επειδή εκείνος θα προσπαθούσε να μου το επιβάλλει, γιατί τότε δεν θα αγαπούσε εμένα αλλά μια ιδέα που θα έχει πλάσει στο μυαλό του. Πάντως δύσκολα θα υποχωρούσα στο θέμα της δουλειάς , γιατί έχω ανάγκη να αισθάνομαι ανεξάρτητη".
"Θα ήθελα στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Μας κάνει ευτυχισμένους, μας ολοκληρώνει και είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μας".
Έλενα Παπαβασιλείου