20121120

Ένα πραγματικό στρουμφοχωριό ! [video]

Μία πόλη στην Ισπανία ντύθηκε στα μπλε, για να...
προωθήσει την πρεμιέρα της ταινίας "Στρουμφάκια 3D", όμως τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσει και πάλι στα συμβατικά της χρώματα.
Ωστόσο, οι κάτοικοι επιμένουν η πόλη να παραμείνει ως έχει, αφού τους έξι τελευταίους μήνες έχει συγκεντρώσει χιλιάδες τουριστών, οι οποίοι την επισκέπτονται, για να θαυμάσουν από κοντά το πραγματικό στρουμφοχωριό.

Η μικροσκοπική πόλη που ονομάζεται Juzcar και βρίσκεται κοντά στην Μάλαγα, οδήγησε μάλιστα στην λήψη πρόσθετων αστυνομικών μέτρων, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των τουριστών, χάρη στην καμπάνια που διοργάνωσε η Sony για την ταινία.
Η εταιρεία έχε υποσχεθεί στους κατοίκους, ότι η πόλη θα επανέλθει στην αρχική της κατάσταση, αλλά η οικονομική άνθηση που έφεραν οι 800.000 τουρίστες, οδήγησαν τους κατοίκους να ζητήσουν να μην αλλάξει τίποτα και μάλιστα πρόκειται να το αποφασίσουν με δημοψήφισμα την Κυριακή.
"Άνθησε την οικονομία μας, την εργασία, τις επαγγελματικές μας προοπτικές και γίναμε γνωστοί σε ολόκληρο τον κόσμο", είπε ο δήμαρχος David Fernandez που αφήνει το "χρώμα" της πόλης να είναι επιλογή των κατοίκων της. [news247.gr]