20121120

Γνωρίστε το... μαξιλαροβιβλίο !

Έχετε αισθανθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος ή της εργασίας τα βλέφαρά σας να μην μπορούν να συγκρατηθούν από τη κόπωση και ονειρεύεστε την στιγμή που θα φθάσετε στο κρεβάτι για έναν υπνάκο;
Τώρα το.. κρεβάτι έρχεται στην τάξη ή το γραφείο σας με το μαξιλαροβιβλίο!
Το εν λόγω χρήσιμο αντικείμενο που δημιούργησαν οι γιαπωνέζοι εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα μεγάλο βιβλίο (στη φωτογραφία), το οποίο εμφανίζει στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο κινέζικα σύμβολα. Θα μπορούσε κάποιος να το θεωρήσει ένα πολύ μεγάλο τετράδιο.
Το ευφυές κατασκεύασμα ήρθε για να προσφέρει λύτρωση στον εργαζόμενο και στο μαθητή που θέλει να ξεκουραστεί έστω για πέντε λεπτάκια στη σκληρή επιφάνεια του γραφείου ή του θρανίου του.
Η εμφάνιση του ξεγελά ακόμα και τον διευθυντή ή τον καθηγητή, ο οποίος αντικρίζοντας το, θα πιστέψει ότι κάνετε σκληρές προσπάθειες να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του, σε σημείο να διαβάζετε και εγχειρίδια που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας . Εντελώς... χαμένοι στη μετάφραση, με το που θα το ανοίξετε, θα έρθετε αντιμέτωποι με ένα μαξιλάρι, φτιαγμένο από αφρολέξ που έχει σχεδιαστεί για να "αγκαλιάζει" τε κεφάλι σας!
Στην περίπτωση που το αφεντικό ή ο δάσκαλος πλησιάσει για να ρωτήσει ή να επιβλέψει, απλά κλείνετε το υποτιθέμενο βιβλίο, δείχνοντας πως η ανάγνωση έφθασε στο τέλος. Τρίβετε τα κουρασμένα από το διάβασμα μάτια σας και κάθεστε αναπαυτικά στη θέση σας!
Δείτε τις... οδηγίες χρήσεις που δίνουν οι γιαπωνέζοι κατασκευαστές!

    pyles.tv