20121113

Σοκ: Η Ελένη αποχωρίζεται τον Ματέο


"Με κάλεσε ο στρατός να παρουσιαστώ, μα πώς να αφήσω το κορίτσι που αγαπώ"; Ε, πώς να αφήσει ο Ματέο την Ελένη Μενεγάκη και να πάει φαντάρος;

Δύσκολες μέρες περνάει το υπέρλαμπρο ζεύγος και ακόμη πιο δύσκολες θα είναι οι επόμενες μέρες για το Λενιώ, που μετά από δυόμιση χρόνια αναγκάζεται για πρώτη φορά να αποχωριστεί τον καλό της. Ο Ματέο, αν και 43 ετών, το πρωί της Τρίτης περνά την πύλη νεοσυλλέκτων της ΠΑ στην Τρίπολη! Κάλλιο αργά παρά ποτέ κι έτσι ο Παντζόπουλος έστω και στα "όψιμα" θα εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Αν και όπως λέγεται, η θητεία του θα είναι ολιγοήμερη και μετά θα γίνει εξαγορά αυτής. Αλλά ακόμη κι αν μείνει 40 μέρες, όπως διαβάσαμε, λίγες είναι; Πώς θα μείνει το Λενιώ μακριά του τόσο καιρό; Πώς θα βαστάξει; Πάλι καλά που κρυώνει ο καιρός και η Άνδρος δεν ενδυκνειται τόσο για την εποχή.
Τέλος πάντων, στα του φαντάρου Ματέο, η υπόθεση με τους "ανοιχτούς λογαριασμούς" που είχε με την Μαμά Πατρίδα ήρθε στο φως στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε, δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας αποκάλυπτε ότι ο αγαπημένος της Ελένης δεν είχε εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, αφού τη μία έπαιρνε αναβολή λόγω σπουδών και την άλλη δήλωνε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.
Αλλά να που ήρθε η ώρα να πάει στο Στρατό και συγκεκριμένα στην Αεροπορία.... Λες να δούμε το Λενιώ στην ορκομωσία; Τέτοια χλιδή τα ελληνικά Στρατά έχουν να ζήσουν από την εποχή του φαντάρου Sakis Ρουβά!