20121113

Χαμός με το μυθιστόρημα Ελληνίδας πορνοστάρ


Ένα χρόνο μετά την συνταξιοδότησή της από την πορνοβιομηχανία, η ελληνικής καταγωγής Σάσα Γκρέι (ή Μαρίνα-Άννα Χαντζή αν προτιμάτε) επιστρέφει στην επικαιρότητα με ένα ερωτικό μυθιστόρημα ονόματι The Juliette Society, τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το οποίο έχουν ήδη πουληθεί.

«Είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος. Η ιστορία της σεξουαλικής αφύπνισης μιας γυναίκας. Ουσιαστικά μοιράζομαι όσα έχω μάθει, ενώ ταυτόχρονα κάνω και πολύ έρευνα». Αυτό δήλωσε η 24χρονη πρώην πορνοστάρ και νυν μουσικός (είναι μέλος των Telecine) στην βρετανική εφημερίδα Guardian.
Προσθέτοντας πως «Είναι η πρώτη φορά που έχω την δυνατότητα να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο, τους δικούς μου χαρακτήρες, την δική μου ιστορία και να την μοιραστώ με τους αναγνώστες. Δεν φιλοδοξώ να εφεύρω ξανά το ερωτικό μυθιστόρημα αλλά να το επιστρέψω στις ρίζες του, δηλαδή την σεξουαλική απόλαυση».
Εννοείται πως το timing μιας τέτοιες ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό, με τα αντίτυπα του 50 αποχρώσεις του γκρι να «πετάνε» κυριολεκτικά από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.
Καθώς επίσης ότι η Σάσα, μετά από 270 σκηνές σεξ, οι περισσότερες βραβευμένες, είναι σαφώς περισσότερο ιδανική για να μιλήσει για την γυναικεία σεξουαλικότητα από την μεσήλικη E.L. James που απλά φαντασιώνεται όσα η Γκρέι έχει ήδη κάνει.
Tα δικαιώματα για το βιβλίο έχουν ήδη πουληθεί για τη Βρετανία, ενώ ενδιαφέρον έχουν ήδη δείξει αρκετές ακόμη χώρες. Όσον αφορά τα κινηματογραφικά δικαιώματα, την διαχείριση των οποίων έχουν αναλάβει οι WME και New School Media, αυτά αναμένεται να καταλήξουν σύντομα σε κάποιον από τους παραγωγούς που έχουν δείξει ενδιαφέρον.