20121127

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/11


Γενικό προφίλ
Με την Σελήνη στον Ταύρο οι προτεραιότητες σας είναι κυρίως οικονομικές, με έμφαση όμως στη λιτότητα και την απόρριψη των περιττών ή πλαστών αναγκών.
Κι αυτό γιατί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο περιορίζει τους οικονομικούς πόρους, ενώ επιπλέον συμβάλλει σε επιπλοκές ή απογοητεύσεις στις ανθρώπινες σχέσεις. Από την άλλη, η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα διεγείρει πάθη και ανοίγει το δρόμο για μυστικές δράσεις και καθοριστικές αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ 
«Με μέτρο»
Αν και συνήθως πρώτα σκέφτεστε και μετά πράττετε, οικονομικά θέματα σας βάζουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι και έτσι σήμερα είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, ωστόσο πάντα υπάρχουν όμορφα και απλά πράγματα με τα οποία η ζωή μπορεί να γίνεται πιο ωραία. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως ασκήσετε ισχυρή επιρροή σε πρόσωπα που «λύνουν και δίνουν». Οι γεννημένοι του 1974 θα αισθανθείτε ότι κάποιο άτομο σας διεκδικεί.

ΤΑΥΡΟΣ 
«Οι μετοχές σας εκτοξεύονται»
Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, χωρίς να κάνετε πολλά –πολλά, θα γοητεύσετε και θα αποτελέσετε πόλο έλξης. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να κάνετε μικρές αγορές που στοχεύουν να αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Ίσως σε κάποιες σχέσεις είστε επιφυλακτικοί ή κρατήσετε κάποια προσωπικά σας θέματα μυστικά. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
«Χωρίς αντιφάσεις»
Σήμερα, είναι μια μέρα ιδανική για να δώσετε μπόνους στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Επιπλέον, πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις θα θέλετε να είστε σίγουροι μέσα σας ό τι κάνετε το σωστό. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως δεν αντέξετε το βάρος κάποιων καταστάσεων και θελήσετε να βρείτε λύσεις που θα επιτρέψουν να κόψετε τους γόρδιους δεσμούς με πρόσωπα από τα οποία επηρεάζεστε. Οι γεννημένοι του 1982 θα μοιραστείτε βαθύτερους προβληματισμούς σας με φιλικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
«Στην αγκαλιά του έρωτα»
Κάποιες φιλικές σχέσεις είναι ανθεκτικές και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, γεγονός που σας χαροποιεί και περνάτε όμορφες στιγμές μαζί τους. Συγχρόνως, ο έρωτας σάς απορροφά και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην προστατευτική του αγκαλιά. Ίσως κάποιες σχέσεις να σας προβληματίσουν ενώ άλλες θα σας συγκινήσουν, καθώς θα αισθανθείτε ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι κοντά σας τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Οι γεννημένοι του 1987 θα κάνετε κάποιες κρυφές επαφές.

ΛΕΩΝ 
«Πιάνετε στεριά»
Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία είναι σήμερα το άλφα και το ωμέγα και αυτό γιατί κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σάς δείχνουν ότι εκεί θα βρείτε διέξοδο από το άγχος, το στρες και την καταπίεση. Συγχρόνως, κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται με πρόσωπα τα οποία εργάζεστε σας δείχνουν ότι θα πρέπει να πολεμήσετε για να διατηρήσετε κάποια δικαιώματά σας. Οι γεννημένοι του 1991 θα ξαναμιλήσετε με κάποιους συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
«Σε αυτά πιστεύω»
Κάποια πράγματα είναι για εσάς ιερά και σήμερα είτε τα προασπίζεστε είτε τους αφοσιώνεστε. Στις σχέσεις με κοντινούς συγγενείς ίσως υπάρχει μια ψυχράδα, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες συζητήσεις ουσίας. Συγχρόνως, ίσως νιώσετε να κατακλύζεστε από ένα πάθος για μια ευχάριστη δραστηριότητα ή ένα πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως ζητήσετε από κάποιο άτομο την αποκλειστικότητα της καρδιάς του.

ΖΥΓΟΣ
«Πρόβα»
Σήμερα, καλείστε να συνδυάσετε τον αισθησιασμό με την πρακτικότητα και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνετε μια χαρά. Στον οικονομικό τομέα νιώθετε ότι, αν αντέξετε και τις τωρινές δυσκολίες, τότε αναμφισβήτητα θα έχετε αποκτήσει αντισώματα για μια ζωή. Συγχρόνως, οι χτύποι της καρδιάς σας χτυπούν δυνατά για ένα πρόσωπο που θέλετε να δείτε πως και πως. Οι γεννημένοι του 1973 θα διαφοροποιήσετε τη στάση σας σε κάποιες έντονες αντιδράσεις στο χώρο του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Η αγάπη αντέχει τα πάντα»
Επίμονοι και δυνατοί, θέτετε τις βάσεις για μια νέα πράγματα, χωρίς να ξεχνάτε το παρελθόν αλλά και δε γυρνάτε πίσω ούτε να σταματάτε το χρόνο. Παράλληλα, ίσως αισθανθείτε ότι στον επαγγελματικό τομέα κάποιοι ασκούν μεγάλη επίδραση στους άλλους με το λόγο ή την πειθώ τους. Πολύ πιθανόν να ξαναμιλήσετε για κάποια οικονομικά θέματα που εκκρεμούν. Οι γεννημένοι του 1967 θα γίνετε πιο διεκδικητικοί σε συναισθηματικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
«Ας πατήσω και λίγο γη»
Όσον αφορά σε επαγγελματικά θέματα πατάτε γερά στη γη και αυτό σας επιτρέπει να αντιστέκεστε μόνο εκεί που χρειάζεται και συγχρόνως να σταθεροποιείτε τη θέση σας. Αν και δεν είστε σε φάση να μοιραστείτε πράγματα που σας απασχολούν ή να έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου, ωστόσο νιώθετε ότι κάθε τέλος δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι του 1984 θα κρατήσετε μυστικές κάποιες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
«Ηδονιστικά αργά»
Με τη Σελήνη στον Ταύρο ο χρόνος δεν τρέχει αντίθετα κυλά αργά και αυτό σας ευχαριστεί γιατί θέλετε να χαρείτε κάποιες δραστηριότητες όσον γίνεται πιο πολύ. Ερωτικά, παίρνετε φωτιά και πολύ πιθανόν και πρωτοβουλίες που θα είναι καθοριστικές για την πορεία της σχέσης σας. Από την άλλη, θα επιμείνετε για κάποιες επιθυμίες σας και δεν θα λυγίσετε εύκολα στις δυσκολίες. Οι γεννημένοι του 1982 θα αρνηθείτε να υποστηρίξετε κάτι που δεν πιστεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
«Το σπίτι μου»
Θέματα οικίας και γενικότερα στέγασης σας απασχολούν σήμερα ενώ θέλετε να θέσετε γερές βάσεις σε ένα νέο ξεκίνημα. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως πονέσετε από μια δυσκολία, όμως θα πείτε «καλή καρδιά» και θα εξακολουθήσετε με την ίδια ένταση να εργάζεστε για τις φιλοδοξίες σας. Πολύ πιθανόν κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα να χαραχτεί μέσα σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα.

ΙΧΘYΕΣ 
«Χάρες»
Σήμερα, δείχνετε διατεθειμένοι να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που αγαπάτε και συγχρόνως να κάνετε κάποιες μετακινήσεις για αισθηματικούς ή οικονομικούς λόγους. Παράλληλα, ίσως κάποια νομικά κωλύματα να σας αγχώσουν προσωρινά ενώ επαφές με άτομα που μένουν μακριά για κάποιο λόγο δεν θα είναι εφικτές. Τέλος, θα επηρεαστείτε από φίλους όσον αφορά στη διαχείριση χρημάτων σας. Οι γεννημένοι του 1952 θα μοιραστείτε κάποιες οικογενειακές εξελίξεις.[astrology]